Разлози зашто је Бакара постала толико популарна

Бакарат

2020-09-23

Тренутно је релативно лако пронаћи игрице за играње на мрежи, посебно бакару. Бакара је позната игра у казино индустрији. Са његовом све већом популарношћу, неискусни играчи постају радознали и питају"шта је бакара?".То је карташка игра коју играју "банкар" и "играч" између две руке. Популарна игра по избору међу ентузијастима онлајн казина. Данас објашњавамо зашто је Баццарат толико популаран.

Разлози зашто је Бакара постала толико популарна

У почетку, бакара је била игра која је била повезана са елитом. Током година, бакара је постала популарна игра, доступна и идеална за играче који уживају у њој. Игра више није резервисана за хигх-роллерс. Данас је уобичајено пронаћи столове за мини-бакару у казину. 

Лако се игра

Основна правила повезана са баццарат лако се схвате. Играчи са заузетим распоредом и даље могу да играју и испуњавају своје обавезе. Такође, повремени коцкари могу да учествују у игри због њене једноставности. Играчи само треба да знају да се могу кладити на руке играча или банкара.
Такође, опкладе се врше пре него што се карте поделе. У овој игри, циљ је да банкар и играч буду близу деветке. Чак и без детаљног знања о систему бодовања, такмичари морају да положе само добитну руку играча, добитну руку банкара или нерешене опкладе.

Шансе за победу су високе

Бакара је једна од најуспешнијих игара у свету коцкања на мрежи. Постала је популарна активност јер квоте за бакару пружају веће шансе за победу. Даље, ивица игре бакара је изузетно ниска. На пример, када ставите опкладу на играча, предност хауса је приближно 1,24%.
С друге стране, ако се кладите на банкара, предност је 1,06%. Упркос томе, играч опклада има већу предност од банкара; шансе за бакару су неоспорно повољне. Нерешена опклада има предност од 14,36%. У том смислу, играчи могу максимизирати своје шансе за победу клађењем на руку банкара.

Приступачност

Многи играчи могу приступити приступачно баццарат табеле које се крећу од 5 до 25 долара. За многа казина, ниски улози су примарни фактор који доприноси зашто је бакара тако популарна. У поређењу са великим окупљањима бакара где је минимална опклада између 50 и 100 долара, ниски улози су били од користи за различите играче.
такође, играње бакаре на мрежи нуди јефтиније опције у онлајн казинима, са минималном опкладом од 1 УСД по руци. Играчи имају могућност да уживају у бесплатним играма баццарат у онлајн коцкарницама. Сада, на основу буџета играча, у казину увек постоји сто који задовољава њихове потребе.

Зашто је Баццарат постала толико популарна у казину

До недавно, бакара је била игра резервисана за хигх роллере. Сада када је овај стереотип елиминисан, бакара постаје све популарнија.

Најновије вести

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате
2022-09-27

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости