Које су квоте за онлајн бинго

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Бинго је игра са фиксним квотама, што значи да свака бинго карта коју играч купи има једнаке шансе за победу. Тачније, ако играч купи 20 бинго карата, свих 20 има исте квоте.

Хајде да то даље погледамо на другом примеру, јер многи играчи можда већ знају да се у онлајн бингу нуди само једна цена. То значи да ако је играч купио једну карту од 100, онда има само 1% шансе за победу. Али ако су купили 10 карата, то ће повећати њихове шансе за победу, јер ће бинго шансе порасти са 1 на 10%.

Ако желите да сазнате више о бинго изгледима за победу, наставите да читате овај водич.

Које су квоте за онлајн бинго

Бинго квоте

Израчунавање шанси освојити бинго није тако лако. Након што прочита горе наведено, играч може помислити да само треба да купи више, али они нису једини који ће играти у соби. Било би и неколико других играча, који би исто мислили. Дакле, како израчунати шансе и повећати их?

Хајде да видимо нормалан метод:

  • Додајте све који учествују у просторији.
  • Поделите један тим бројем.
  • Ако има 100 играча, онда ће бинго шансе за победу бити 0,01.

Ово је прилично непоуздан метод јер играч не би знао колико је карата особа купила осим ако их не пита, што би било ужурбано. Овај метод претпоставља да ће сви имати исти број карата, што неће бити могуће осим ако сви не купе максималан број карата.

Сада се овај метод може користити, али да будемо прецизнији, шта играч треба да уради? Па, да видимо како да повећамо шансе, јер би израчунавање могло бити једноставно немогуће.

Како повећати бинго шансе за победу

Пошто све карте имају једнаке шансе за победу, играч може повећати своје шансе за победу куповином више карата од свих осталих. Само имајте на уму да играчи морају бити у могућности да купе већи део доступних карата како би повећали своје шансе за победу у игри. Дакле, игра са мање људи на мрежи може пружити боље шансе од оне са неколико хиљада играча, пошто играч може себи приуштити да држи већи део доступних карата.

Насупрот томе, ако има само 10 играча и сви купе максималну количину карата, шансе за победу у бингу су исте као и поље ако играч уради исто. Шансе играча за победу су мање од поља ако купи мање карата од максимума, док сваки други играч у онлајн бинго игри купује максимални дозвољени број карата.

Дакле, логично је фокусирати се и на укупан број играча који учествују у игри и на укупан број карата који се користе за ту конкретну игру.

Како побољшати шансе

Ако играч и даље мисли да се шансе за победу у бингу не могу повећати, само следи следеће кораке.

Купите најбоље карте што је више могуће

Пакети карата на велико се често снижавају у бинго салама и на неколико већих веб локација. Погледајте шта други играчи добијају ако се током исте сесије нуди више врста бинго карата.

Знајте колико има противника

Шансе за победу у бингу су веће што је поље мање. Ако је соба препуна до шкрга, огромна бинго награда можда неће бити тако одлична.

Потражите мање џекпотове и ПЈП

Иако мањи џекпот можда неће пружити играчу победу која ће му променити животе, то значајно повећава њихове шансе за победу. Размислите о игрању неколико онлајн прогресивних џекпотова (ПЈП), посебно оних који су недавно освојени.

Упоредите поље

Сазнајте више о томе онлајн бинго провајдери имају мању конкуренцију, скупље карте и веће награде.

Гарантовани џекпот

Гарантована сума џекпота је другачији аспект који треба узети у обзир када покушавате да побољшате шансе освајање бинга у онлајн казину. Награда за улагање играча ће порасти ако укупан број активних тикета подељен са просечном ценом карте резултира износом мањим од загарантоване награде. Тачније, постоји преклапање од 50 долара у игри ако је гарантована исплата за рунду 100 долара, али је продато само 50 карата по цени од 1 долара по комаду.

У овој игри би могло имати смисла купити додатне карте како бисте повећали шансе за победу држећи већи проценат доступних карата.

Закључак

Бинго је игра квота, а шансе за победу у бингу се разликују од тога колико играча игра у соби. Што је више играча у просторији, то ће бити мање шансе. Зато је идеално играти бинго када нема толико играча.

Штавише, играч треба да купи најбоље карте што је више могуће како би повећао своје шансе за победу. Ово је најбоља стратегија за употребу у бингу игра за повећање бинго квота. Друге методе поделе нису тачне и неће баш помоћи, па је боље да следите водич.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Шта су бинго квоте?

Квоте за бинго су вероватноћа победе у игри. Ако у игри има 100 карата и сваки играч је купио само једну, шансе да играчи добију новчану награду је 1%.

Које су шансе за бесплатни онлајн бинго?

Онлајн бинго је игра са фиксним квотама, што значи да постоји идентична шанса за победу за сваку купљену онлајн бинго картицу. Шансе за бесплатни онлајн бинго су засноване на броју људи који играју и колико карата купују.

Како повећати шансе за бинго?

Квоте за бинго се могу повећати куповином већине карата и играњем када има мање људи; ако има више људи, шансе ће се смањити.

Како израчунати бинго шансе?

Квоте за бинго се могу израчунати тако што се један подели бројем присутних играча у просторији. Овај метод није баш поуздан, тако да играчи могу да прате ОнлинеЦасиноРанк водич за боље разумевање.

5 бонуса који могу учинити онлајн бинго још узбудљивијим

5 бонуса који могу учинити онлајн бинго још узбудљивијим

Онлине бинго доноси забаву на дохват руке, спајајући класично узбуђење са погодношћу дигиталне игре. Шта појачава ово узбуђење? Бонуси! Они су као тајни састојци који зачињавају вашу игру. Од добродошлице са специјалним понудама до награђивања ваше лојалности, ови бонуси су додатна трешња на врху. Они чине сваку бинго сесију јединственом, нудећи више шанси за игру и победу. Дакле, припремите се да зароните у пет невероватних бонуса који претварају онлајн бинго из одличног у апсолутно фантастичан. Хајде да истражимо како ови бонуси могу да уздигну вашу онлине бинго авантуру!

Како освојити више у Бингу

Како освојити више у Бингу

Онлине бинго је изузетно позната онлајн казино игра, тако да би играчи требало да знају о неким саветима за бинго пре него што почну да играју. Постоје играчи који су свесни онлајн бинго савета и трикова, али не успевају да их примене јер то можда не схватају. 

Колико врста онлајн бинга има у онлајн казину

Колико врста онлајн бинга има у онлајн казину

Изненађујуће, не постоји само један онлајн бинго. Постоје различите врсте бинго играча који могу да уживају у игри. У овом водичу ћемо разговарати о свим типовима бинга на којима играчи могу да играју, па хајде да почнемо одмах.

Научите како да играте Бинго на мрежи

Научите како да играте Бинго на мрежи

Постоји неколико ствари које играчи морају имати на уму да би играли Бинго. Најважније од свега је да пажљиво одаберете карту, јер ће повећати шансе играча за победу. Али како ће то бити могуће? Одговор је једноставан. Играчи треба да разумеју правила.

Разоткривање највећих онлајн Бинго митова и стереотипа

Разоткривање највећих онлајн Бинго митова и стереотипа

Онлине бинго је олујом заузео свет игара, привлачећи играче из свих сфера живота својим форматом који се лако игра и узбудљивом игром. Међутим, поред његове све веће популарности, појавило се неколико митова и стереотипа о онлајн бингу, који често стварају погрешну слику ове живахне игре. У овом чланку ћемо се позабавити и разоткрити најчешће заблуде око онлајн бинга. Од тога ко игра до начина на који добици функционишу, ми смо ту да дамо све увиде. Дакле, хајде да заронимо и одвојимо чињенице од фикције.

Све о онлајн Бинго картицама и позивима

Све о онлајн Бинго картицама и позивима

Бинго је једна од најпознатијих игара која се игра широм света, а за играње бинга користе се карте. Онлајн бинго могу да користе онлајн бинго картице, а играчи такође могу да генеришу сопствене бинго картице помоћу бесплатног генератора бинго картица. Коришћење виртуелних бинго картица уопште није компликовано, јер ће играчи пронаћи смернице док генеришу картицу.