Све о онлајн Бинго картицама и позивима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Бинго је једна од најпознатијих игара која се игра широм света, а за играње бинга користе се карте. Онлајн бинго могу да користе онлајн бинго картице, а играчи такође могу да генеришу сопствене бинго картице помоћу бесплатног генератора бинго картица. Коришћење виртуелних бинго картица уопште није компликовано, јер ће играчи пронаћи смернице док генеришу картицу.

Друга ствар коју вреди приметити су бинго бројеви, који су такође познати као бинго позиви. Играчи су можда чули за термине бинго срећни бројеви, бинго добитни бројеви, бројеви бинго игара и бројеви за бинго позиве. Ови бројеви представљају огромну листу бинго позива које ћемо описати у овом чланку.

Све о онлајн Бинго картицама и позивима

Бинго картице

Бинго карте су у основи карте на које сте навикли играјте онлајн бинго. Постоје укупно 2 врсте картица. Једна од њих је мрежа 5к5 дизајнирана за бинго са 75 лоптица, која је популарна у Сједињеним Државама. Други користи мрежу 9к3 за бинго са 90 лоптица или Хоусие у Уједињеном Краљевству.

75 бинго карата

Играчи користе карте са пет колона од по пет квадрата, при чему је средишњи квадрат наведен као слободан простор, а остали квадрати имају бројеве. Бројеви колона су:

  • Б 1 до 15
  • Ја од 16 до 30
  • Н 31 до 45
  • Г 46 до 60
  • О 61 до 75

90 бинго карата

Карте се обично називају тикети у УК бингу, такође познат као Хоусие. На картицама су присутна три реда и девет колона. Пет бројева и четири празна места су насумично распоређени у сваком реду. Износи су распоређени по колони (1–9, 10–19, 20–29, 30–39, 40–49, 50–59, 60–69, 70–79 и 80–90).

Бинго Цаллс

Бинго позиви су такође познати као бинго бројеви или бинго линго. Многи играчи не разумеју бинго позиве у потпуности, јер постоји огромна листа бројева за бинго позиве. Постоји 90 бинго позива, тако да ћемо разговарати о сваком броју бинго игре. У наставку можете пронаћи целу листу:

  1. Келијево око: Уобичајени бинго позив за који се или сматра да је омаж аустралском народном хероју Неду Келију или да има корене из војног сленга.
  2. Једна мала патка: Чини се да је број 2 мала усамљена патка. Само визуализујте образац како бисте помогли играчима да се сете овог бинго позива.
  3. Шоља чаја: Шоља чаја једноставно значи број 3.
  4. Закуцати на врата: Реченица „један, два, причврсти ми ципелу, три, четири куца на врата“ део је познате дечије песме која је инспирисала овај бинго позив. Неки од играча можда то знају из филмова Фредди Кругера.
  5. Човек жив: Овај револуционарни ББЦ документарац из 1965. привукао је велику публику и постао популаран бинго позив у Великој Британији.
  6. Том Мик/Пола туцета: Пионирска фигура каубоја у немим филмовима који је постао познат по извођењу сопствених вратоломија. Између 1909. и 1935. Том Микс је продуцирао преко 336 играних филмова.
  7. Срећна седам: То је још један уобичајени бинго позив који је срећан и добро познат у бинго и коцкарницама широм света.
  8. баштенска капија: Овај бинго позив отелотворује риму и речник Кокнија.
  9. Наредбе лекара: Пилула број 9, која датира из Другог светског рата, била је снажан лаксатив који се користио за ослобађање тела од болести када прецизна дијагноза није била изводљива.
  10. [име премијера]'с ден: Ово сада одражава Даунинг стрит 10 и промене премијера. Број 10, Цамерон'с Ден, заснован је на рими.
  11. Једанаест ногу: Овај бинго позив је још један који је визуелно привлачан, пошто број 11 подсећа на пар ногу. У правим бинго собама можете чути како играч звижди као одговор на овај позив.
  12. Оне Туце: Десетак.
  13. Несрећа за неке: У Италији је то симбол среће, иако се у другим западним земљама сматра несрећним.
  14. Дан заљубљених: Дан љубави.
  15. Млад и страствен: Алтернативно, пробајте "Рагби тим" ако нисте.
  16. Слатка 16 и никад се није пољубила: Прекретница рођендана широм света.
  17. Данцинг Куеен: Да бисте разумели овај бинго позив, који одаје почаст врхунцу Абба класика, идите на ИоуТубе одмах и свирајте ову безвременску мелодију.
  18. Пунолетства: Ова фраза се такође може користити да значи „сада можете гласати“, а односи се на године у којима тинејџери постају одрасли.
  19. Збогом тинејџери: Последњи рођендан адолесценције пре него што напуни 20 година и постане одрасла особа.
  20. један резултат: Скор је старији вокаб за 20. Конкретно, фраза „пре четири десетине и пре седам година“ се користи у овом бинго позиву да алудира на Гетисбуршко обраћање Абрахама Линколна.
  21. Краљевски поздрав/Кључ од врата: Поздрав од 21 топа испаљен на војним и краљевским парадама.
  22. Две мале патке: Визуелни бинго позив заснован на облику; твоја прва мала патка сада има пријатеља.
  23. Ти и ја.
  24. Два туцета.
  25. Патка и рони: Ово је лако постићи ако је број 2 представљен патке, а број 5 следи као змија. Змија би натерала патку да зарони за заклон.
  26. Изаберите и помешајте.
  27. Капија у рај.
  28. У стању / прекомерне тежине.
  29. Буђење.
  30. Прљава Герти: Такође позната као Дирти Гертие из Бизерте, ова песма из Другог светског рата је издржала године да би се пуштала у бинго салонима широм света.
  31. Устани и бежи.
  32. Закопчај моју ципелу: Овај бинго позив је продужетак дечје риме из броја четири. Јимми Цхоо је познати дизајнер ципела.
  33. Прљаво колено/Све тројке/Риба, чипс и грашак.
  34. Тражи више: Оливер Твист референце.
  35. Скок и џајв.
  36. Три туцета.
  37. Више од једанаест.
  38. Божићна торта.
  39. 39 корака: Хичкокову слику 39 корака из 1935. видимо данас.
  40. Живот почиње: Још један бинго позив у част значајног рођендана када ствари почну да постају лоше.
  41. Време за забаву: Живот је почео.
  42. Вини Пу: Овај бинго позив одаје почаст АА Милнеу, творцу бајке о медведу и трајном миљенику британског детињства, Вини Пу.
  43. Доле на колена.
  44. Дроопи фиоке.
  45. Пола пута.
  46. Све до трикова.
  47. Четири и седам.
  48. Четири туцета.
  49. ПЦ: Овај бинго позив се односи на емисију из 1946-53. усредсређену на подвиге неортодоксног бакра који је измислио термин „устани и заблистај“. Адвентурес оф ПЦ 49 се и даље користе као бинго позиви годинама након што су првобитно емитовани.
  50. Пола века.
  51. Подешавање палца: Ја волим моју маму
  52. Данни Ла Руе: бинго позив који одаје почаст ирском музичару познатом по својој страсти за крос-облачењем, Данни Ла Руе.
  53. Ево Хербие/Заглављен на дрвету.
  54. Очисти под.
  55. Змије живе: Повезано са обликом броја: педесет пет (и помиње се у 25, патка и рони).
  56. Схоттс аутобус: Да ли је била вредна тога?
  57. Хајнцове сорте: Упркос томе што је имао много више рецепата, господин Хајнц је одлучио да престане да развија варијанте свог омиљеног броја, 57, тако да би се Хајнц печени пасуљ продавао само у 57 различитих конзерви.
  58. Нека чекају.
  59. Бригхтон Лине.
  60. Пет десетина.
  61. Бакерова лепиња.
  62. Окрените завртањ/Тицкети-боо: Често познат као тикети-бу у бингу, то је војни сленг за све је у реду.
  63. Заголицај ме 63.
  64. Поново нацртај.
  65. Старосна пензија: Овај бинго позив показује уобичајену старосну границу за одлазак у пензију у Уједињеном Краљевству.
  66. Цлицкети цлицк.
  67. Степенице до неба.
  68. Савинг Граце.
  69. Мој омиљени/у сваком случају горе: Ако играчи гледају бројеве одоздо према горе, они означавају супротно. Ово се такође назива "Оброк за двоје", а наруџба број 69 на менију ресторана или јела за понети га означава као такву.
  70. Три поена и десет.
  71. Удари у бубањ.
  72. Шест туцета.
  73. Матица.
  74. Удари о под.
  75. Трудите се и трудите се.
  76. Тромбонес.
  77. Сунсет Стрип: Овај бинго позив је заснован на америчкој детективској серији коју су продуцирали Варнер Бротхерс између 1958. и 1964. године, која је била приказана у ударном термину суботом увече у Великој Британији.
  78. Још 39 корака.
  79. Још једном.
  80. Осам и празно: Овај је једноставан за пронаћи, али можете га видети и као "Гандхијев доручак", пошто број 8 симболизује прекрштених ногу, седећи Ганди.
  81. Стани и бежи.
  82. Право кроз: Повезан са путовањем, али познат и као "дебела дама са патком", што се односи на слике које су бројеви можда и раније приказивали.
  83. Време је за чај.
  84. Седам десетина.
  85. Остати жив: Глобални удар Бее Геес-а из 1977. који је приказан у филму Грозница суботње вечери.
  86. Између штапова: Голмански жаргон који се користи у фудбалу.
  87. Торки у Девону.
  88. Две дебеле даме: Две дебеле жене Да се вратимо на графику, број 88 подсећа на облине две жене облине.
  89. Скоро тамо.
  90. Врх радње.

Ово су све бинго бројеви, тако да играчи могу да их прочитају једном и да се упознају са пореклом. Међутим, неки позиви су једноставни, тако да за њих нема објашњења.

Учење Бинго позива

Бинго позиви се могу лако научити јер играчи могу једноставно да их науче на мрежи испуњавањем квизова. Само прогуглајте „бинго цалл куиз“, и тако ће играчи моћи да провере своје знање. Ако не могу да се сете сваког од њих, онда ће уз полагање квизова играчи моћи да их науче много ефикасније.

Табела позива Бинго

Лако је користити табелу да бисте открили називе позива за бинго бројеве и њихово порекло; све што треба да урадите је да кликнете на нумерисану лопту о којој желите да сазнате и појавиће се оквир за одговоре са информацијама. Након тога, можете или да кликнете било где ван оквира за одговоре да бисте се вратили на главну табелу, или да користите следећу и претходну стрелицу унутар оквира за одговор да бисте једно по једно прошли кроз објашњење сваког позива броја.

Закључак

Бинго је једна од најигранијих игара широм света, а за играње ове игре користе се бинго карте топ онлајн казина. Играчи такође могу да генеришу онлајн бинго картице са бесплатним генератором бинго картица, јер то уопште није тешко. У чланку ће играчи пронаћи огромну листу бинго позива које је тешко запамтити, али могу да полажу квизове да би их научили.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Да ли бинго карте морају да се разликују?

Број победничких карата није јединствен, иако је број комбинације сваке карте.

Колико има бинго карата?

Неопходан минимум за играње игре је један улазни пакет карата. За сваку редовну игру, а повремено и посебну игру, улазни пакет обично садржи шест до дванаест карата. Свака бинго сала поставља сопствене цене и садржај улазних пакета.

Да ли су бинго карте насумичне?

Да, бројеви који се користе за креирање бинго карата бирају се насумично. Постоји 5,5к1026 потенцијалних комбинација бројева и што више карата за играње.

Постоји ли генератор бинго картица?

Да, постоје тоне генератора бинго картица. Цанвин генератор бинго картица је бесплатан за коришћење и омогућава вам да генеришете онолико бинго картица колико желите.

Одакле потичу бројеви за бинго?

У другој половини 1770-их, игра је стигла до Француске, где је млади Француз створио другачију варијацију. Насумично је распоредио бројеве од један до 90 на картицама, штампајући их у три реда попречно и девет вертикално.

Колико бројева има у бингу?

У конвенционалној игри бинго користе се бројеви од 1 до 75. С лева на десно, пет колона картице означено је са Б, И, Н, Г и О. Слободно подручје у средини, које је често означено једним, сматра се аутоматски попуњеним.

Како да добијем бинго број?

Једноставно кликните Изабери Бинго лопту у генератору да изаберете број и случајни број ће бити приказан.

Који бинго бројеви се најчешће називају?

Најчешћи бинго бројеви су били шест и четири, али је такође откривено да се 42, 62, 72, 51, 64, 81, 47 и 57 зову чешће него иначе.

Који је најсрећнији број у бингу?

Најчешћи добитни број је 6, који је уједно и најсрећнији, упркос чињеници да је бинго очигледно игра на срећу.

5 бонуса који могу учинити онлајн бинго још узбудљивијим

5 бонуса који могу учинити онлајн бинго још узбудљивијим

Онлине бинго доноси забаву на дохват руке, спајајући класично узбуђење са погодношћу дигиталне игре. Шта појачава ово узбуђење? Бонуси! Они су као тајни састојци који зачињавају вашу игру. Од добродошлице са специјалним понудама до награђивања ваше лојалности, ови бонуси су додатна трешња на врху. Они чине сваку бинго сесију јединственом, нудећи више шанси за игру и победу. Дакле, припремите се да зароните у пет невероватних бонуса који претварају онлајн бинго из одличног у апсолутно фантастичан. Хајде да истражимо како ови бонуси могу да уздигну вашу онлине бинго авантуру!

Како освојити више у Бингу

Како освојити више у Бингу

Онлине бинго је изузетно позната онлајн казино игра, тако да би играчи требало да знају о неким саветима за бинго пре него што почну да играју. Постоје играчи који су свесни онлајн бинго савета и трикова, али не успевају да их примене јер то можда не схватају. 

Колико врста онлајн бинга има у онлајн казину

Колико врста онлајн бинга има у онлајн казину

Изненађујуће, не постоји само један онлајн бинго. Постоје различите врсте бинго играча који могу да уживају у игри. У овом водичу ћемо разговарати о свим типовима бинга на којима играчи могу да играју, па хајде да почнемо одмах.

Које су квоте за онлајн бинго

Које су квоте за онлајн бинго

Бинго је игра са фиксним квотама, што значи да свака бинго карта коју играч купи има једнаке шансе за победу. Тачније, ако играч купи 20 бинго карата, свих 20 има исте квоте. 

Научите како да играте Бинго на мрежи

Научите како да играте Бинго на мрежи

Постоји неколико ствари које играчи морају имати на уму да би играли Бинго. Најважније од свега је да пажљиво одаберете карту, јер ће повећати шансе играча за победу. Али како ће то бити могуће? Одговор је једноставан. Играчи треба да разумеју правила.

Разоткривање највећих онлајн Бинго митова и стереотипа

Разоткривање највећих онлајн Бинго митова и стереотипа

Онлине бинго је олујом заузео свет игара, привлачећи играче из свих сфера живота својим форматом који се лако игра и узбудљивом игром. Међутим, поред његове све веће популарности, појавило се неколико митова и стереотипа о онлајн бингу, који често стварају погрешну слику ове живахне игре. У овом чланку ћемо се позабавити и разоткрити најчешће заблуде око онлајн бинга. Од тога ко игра до начина на који добици функционишу, ми смо ту да дамо све увиде. Дакле, хајде да заронимо и одвојимо чињенице од фикције.