Елементи ризика и предност куће у онлајн казину

Игре

2021-08-12

Ethan Tremblay

Када сурфујете кроз хорде игре које онлајн казина могу да понуде, приметићете да свака игра нема исти метод за играње. Неке игре се кладите једном и готови сте. У другим играма, можете ставити више опклада у оквиру једне рунде. Као резултат тога, да бисте успешно повећали своје шансе за победу и играње паметно, морате разумети два концепта. Ивица куће и елемент ризика.

Елементи ризика и предност куће у онлајн казину

Хоусе Едге

Ивица куће је једноставно стављен број који одређује колика је вероватноћа да ћете победити против куће. Што је нижа ивица куће, веће су ваше шансе за победу. Ако слот машина има предност од 5% то значи да имате 95% шансе да освојите новац. Али предност куће је применљива само за клађење на један и готово. За вишеструке опкладе у једној рунди, морамо разумети елемент ризика.

Елемент ризика

Елемент ризика израчунава предност куће када се ради о вишеструким опкладама. Предност куће не може израчунати ваше шансе за победу у таквим ситуацијама. Зато што има превише непознатих фактора. Елемент ризика узима у обзир просечан број постављених опклада и шансе за добитак.

Као и код ивице куће, што је мањи проценат елемента ризика, то вам је боље. Да бисте зарадили више профита од својих опклада, морате добро да разумете елементе ризика, као и предност.

Хоусе Едге против елемента ризика

Испод је упоредна листа предности куће у односу на елемент ризика када се разматрају столне игре са вишеструким клађењем:

  • Цариббеан Студ (Хоусе Едге: 5,22%, Елемент ризика: 2,56%)
  • Лет Ит Риде (Хоусе Едге: 3,51%, Елемент ризика: 2,85%)
  • Миссиссиппи Студ (Хоусе Едге: 4,91%, Елемент ризика: 1,37%)
  • Покер са три карте (Хоусе Едге: 3,37%, Елемент ризика: 2,01%)
  • Вилд Холд'ем Покер (Хоусе Едге: 6,86%, Елемент ризика: 3,23%)

Дакле, шта би требало да изаберете?

Сада се поставља питање, ако предност хауса није погодна за прецизно израчунавање шанси за вашу победу за игре које укључују вишеструке опкладе, да ли треба да узмете у обзир елемент ризика? Одговор је да. Зато што је већа вероватноћа да ћете победити ако узмете у обзир елемент ризика изнад ивице куће.

Такође, они вам показују да игра за коју сте мислили да би била превише ризична за играње према ивици хауса није тако лоша када се узме у обзир елемент ризика.

Најновије вести

Голден Стар позива лојалне играче да преузму 50% релоад бонуса недељно
2023-09-05

Голден Стар позива лојалне играче да преузму 50% релоад бонуса недељно

Новости