Најбољи савети за онлајн покер

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Покер је једна од најпопуларнијих игара међу љубитељима онлајн клађења широм света. Игра има много варијација које захтевају посебан скуп вештина за играње. Оно што игру покера чини толико интересантном за кладионичаре је то што је то више вештина него срећа.

Овладавање покером може бити изазован задатак, јер сваки играч мора да изгради сопствену стратегију и да буде довољно дисциплинован да надигра своје противнике. Најбољи начин да постанете бољи у онлине покеру је вежбање, али постоји неколико једноставних покер савета који могу помоћи сваком играчу да се брзо побољша.

Најбољи савети за онлајн покер

Знај своју игру

Има их много варијације покера, тако да сваки играч треба дубоко да зна сва правила о врсти покера који игра посебно.

Препоручљиво је, посебно за почетнике, да се држе једне варијације игре, која се лако може савладати. Варијације покера су веома сличне, у смислу рангирања карата и опклада, али се такође доста разликују.

Дакле, за све који циљају на боље дугорочне резултате, препоручује се да почну са једном варијантом игре и проуче њена правила и могуће исходе.

Банкролл Манагемент

Управљање банком је вероватно најзначајнији фактор за онлине покер. Постављање буџета и његово придржавање може максимизирати победе играча и смањити губитке.

У почетку, управљање банкролом може звучати компликовано за играче, али постоји неколико једноставних савета за покер који могу помоћи сваком кладионику. Ево их:

  • Никад не иди алл-ин, осим ако није неопходно,
  • Никада не користите цео буџет само за једну партију покера,
  • Избегавајте столове са високим улозима као играч почетник,
  • Играјте се са улозима, што је еквивалентно нивоу вештине,
  • Ризични новац који се може изгубити,
  • Дисциплина и стрпљење су кључни за добро управљање банкролом.

Поставити циљеве

Постоје две врсте покер играча, они који имају јасне циљеве и који су дугорочно успешни. Други тип су кладионици који немају никакве циљеве и временом губе много.

Сваки играч мора да постави сопствене циљеве везане за покер клађење. Неки циљеви и ограничења која се морају поставити укључују:

  • Постављање граница победа/губитака,
  • Подешавање укупног буџета за сваку покер сесију,
  • Постављање ограничења времена за играње покера,
  • Постављање циљева о томе које вештине треба научити за одређени временски период.

И не само то, ти циљеви морају бити реални и оствариви, у зависности од тога да ли је играч почетник или професионалац. Добро правило које љубитељи покера могу да поставе је да не користе више од 5% целокупног банкролла за сваку сесију, што се у основи односи на све покер кладиоце, без обзира на то колико искуства имају.

Изаберите најбољи сто

Избор правог стола је још један веома важан савет за играње покера и успех у њему. Сваки покер сто има различите нивое тежине, а одабир праве игре може значајно побољшати шансе играча за победу.

За почетнике се препоручује да почну са столовима са ниским улозима. Искуснији играчи више воле да играју за столовима са високим улозима, јер је потенцијал за победу већи. Али, све је то везано за искуство и доношење праве одлуке.

Блефирање

Део вештина у покеру је уско повезан са тим колико добро играч може блефирати. Данас је блефирање мало другачије од онога што је било пре много година у обичним коцкарницама на земљи.

Али, постоје и неки савети за играње покера које играчи могу научити да постану бољи у блефирању, чак и на најбоља онлајн казина. Ово се може урадити једноставним клађењем. У зависности од стила који је играч показао током игре, играч може лако покушати да блефира радећи супротно. На пример, ако је особа подигла велико када је имала добре карте, може користити тај образац за блефирање, а потенцијално други могу одустати.

Постоји много трикова који се могу користити за блефирање на мрежи, али је најбоље да сваки појединац испроба оно што му највише одговара и то примени.

Обратите пажњу на своје противнике

Обраћање пажње на понашање противника може дати играчима вредне информације. Када играч тражи обрасце у противниковом клађењу, лако може рећи да ли блефира или заправо има добру руку. Ове информације могу помоћи сваком играчу да избегне губитке или ухвати блеф без икаквог напора.

Остани фокусиран

Онлине покер може да омета пажњу, јер друге апликације и обавештења привлаче вашу пажњу. Да би се максимизирале шансе за победу, неопходно је да сваки играч остане фокусиран на игру. Искључивање обавештења може значајно побољшати целокупно покер искуство.

Ако остану фокусирани, играчи могу лакше ухватити блефове и неће пропустити ниједну прилику да освоје веће потове.

Пратите резултате

Игра онлајн покера захтева од играча да буду вешти и припремљени за многе различите ситуације и могуће исходе. Морају да проучавају различите опкладе и које су најбоље за њих.

Један од кључних покер савета и трикова који се могу дати о игри је праћење резултата. Ово обично потцењују кладионичари, јер звучи чудно пратити сваку акцију у покеру. Али, реалност је да праћење може побољшати укупно искуство играча.

Праћење резултата може помоћи играчима да идентификују шта функционише, а шта не, тако да се може применити у њихову стратегију за побољшање.

Паузе

Постоји један од најбољих покер савета, а то је да сваки играч прави паузе. Паузе треба правити не само када ствари не иду добро, већ и када се дешава победнички низ.

Уобичајено је да се међу кладионичарима на покеру види да добијају велике победе због доброг победничког низа, али на крају изгубе све, само у неколико руку зато што су превише похлепни. То се дешава веома често, пошто су играчи у искушењу да се кладе све више и више, мислећи да ће се победнички низ наставити, али уместо тога почињу да губе, што на крају завршава великим губицима.

Закључак

Применом ових савета за онлајн покер у својој стратегији клађења, играчи могу значајно да побољшају дугорочне резултате и одмах остваре неке позитивне повраћаје.

Не заборавите да увек знате своју игру, вежбајте правилно управљање банкролом, бирајте праве игре, користите позицију и агресију и стратешки блефирајте.

Како могу да побољшам своје вештине покера на мрежи?

Сваки играч може да унапреди своје покер вештине тако што ће изградити добру стратегију над стварима које посебно раде за њега, такође поставити реалне циљеве и ограничења, и бити дисциплинован у праћењу плана управљања банкролом.

Које су неке уобичајене грешке које праве играчи онлине покера?

Уобичајене грешке које праве играчи онлајн покера укључују играње превише руку, не обраћање пажње на позицију и превише предвидљивост у клађењу. Ово се обично види међу играчима почетницима у покеру, али се лако може смањити ако буду организованији.

Да ли постоје неки онлине покер турнири на којима могу да учествујем?

Да, постоји много онлајн покер турнира у којима играчи могу да учествују током целе године. Наравно, калибар турнира је од суштинског значаја за постављање да ли играч уопште треба да размисли о учешћу, као што је ВСОП, али постоје и неки мањи турнири, на које су почетници добродошли.

Можете ли стално да побеђујете у покеру?

Покер је игра која је углавном вештина, али ипак, потребно је мало среће, тако да константна победа није лака. Међутим, напреднији играчи покера могу драстично повећати своје шансе за победу тако што ће развити добру стратегију клађења и научити како да контролишу своје банкролл управљање.

Водич за покер фрееролл турнире

Водич за покер фрееролл турнире

Фрееролл турнир је покер догађај где нема буи-ин цене, али играчи могу да учествују бесплатно. Нема ничег лошег у придруживању било ком фрееролл турниру јер ћете моћи да освојите нека средства без излагања новца ризику, што је у суштини ситуација у којој сви добијају.

Добитне покер руке

Добитне покер руке

За свакога ко жели да постане бољи покер играч, од суштинског је значаја да има темељно разумевање различитих типова добитних покер руку. Током играња покера, сваки играч мора да зна које су победничке руке, како се рангирају карте у покеру и када и где могу да користе победничке руке у различитим ситуацијама. Циљ овог водича је да пружи све што ентузијасти покера треба да знају како би побољшали своју игру.

Како одабрати најбољу покер страницу

Како одабрати најбољу покер страницу

Данас можете пронаћи широк избор сајтова за коцкање на мрежи који нуде покер столове. Одабир добре веб странице за играње покера је од суштинског значаја за ваше искуство клађења. Требало би да се придружите покер сајту који нуди све што очекујете и што вам је потребно за уживање у игри.

Које су најпопуларније врсте покера?

Које су најпопуларније врсте покера?

Покер је једна од најпопуларнијих игара на столу. Током година, игра се много променила и појавило се много варијација.

Листа покер термина и дефиниција

Листа покер термина и дефиниција

Покер је карташка игра са богатом историјом и великим бројем варијација. Да бисте постали вешт играч покера, морате разумети не само правила игре већ и њену терминологију.

Објашњене позиције за покер столом

Објашњене позиције за покер столом

Покер је казино карташка игра која од играча захтева вештину, стратегију и мало среће. Једна од битних компоненти победе у покеру је разумевање позиција за столом, што је веома корисно за доношење бољих одлука, максимизирање профита и избегавање губитака.

Стратегије и технике бројања карата у покеру

Стратегије и технике бројања карата у покеру

Бројање карата је једна од најпопуларнијих стратегија које су коцкари користили у играма на столу са картама. У покеру ће вам помоћи да добијете предност у односу на кућу или друге играче, пратећи које су карте подељене, а које се морају поделити, што може бити мало сложеније.