Покер

December 9, 2020

Онлине покер - основне вештине

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Покер је било који број картице игрице где играчи улажу новац у којој руци је најбоља по њеним правилима. Покер као игра постоји од 20. века и до данас је и даље једна од најигранијих игара на мрежи на свету, што га чини обавезним онлајн казина.

Онлине покер - основне вештине

Како почиње покер игра

Игре покера почињу када један или више покер играча уложи силну опкладу, иначе познату као блинд или анте. Сваки играч који учествује у игри покера клади се према рангу за који верује да његова рука вреди у поређењу са другим играчима.

Од сваког играча који учествује се очекује да одговара претходној опклади, а ако то не уради, то ће резултирати губитком опкладе и свим даљим умешањима у руку. Сваки играч који одговара опклади може одлучити да подигне опкладу. Опкладе се завршавају када сви играчи или позову своју последњу опкладу или немају новца да поново играју.

Тактика да зарадите мало играјући покер на мрежи као почетник

Многи почетници свакодневно улазе у онлине покер игру да би зарадили нешто новца и подмирили рачун, али да би зарадили на мрежи као почетник, постоје нека основна правила која играч мора знати и бити свјестан. Препоручљиво је за почетнике у онлине покеру да играју на ниским улозима.

Онлине покер играчи треба да имају стратегију коју треба да прате ако желе да зарађују од покера на мрежи. Да бисте зарађивали од онлине покера као почетник, морате бити дисциплиновани, вредни, имати праву стратегију која вам одговара, банкролл, контролу тилт-а, између осталог.

Прелом радне стратегије за онлајн покер играча

 • Играјте кеш игре са ниским улозима: Да би били успешни и зарадили онлајн играјући покер, играчи, посебно почетници, треба да се радују игрању где могу да се кладе са минималним износом и посматрају како њихов профит стално расте.

 • Играње НЛ10 или НЛ25: Да би почетници зарадили више играјући покер на мрежи, играч мора бити спреман да преузме одређени ризик улажући више новца у сада веома конкурентну игру. Доследни играчи уживају у Ракебацк-у од онлајн покер брендова. Скоро сви покер брендови на мрежи сада нуде Ракебацк као облик подстицаја/бонус готовине да би подстакли играче да се држе својих брендова.

 • Играње тесне и агресивне стратегије: Најбоља и препоручљива ознака коју примењују успешни покер играчи који су зарадили новац играјући игру зове се „ТАГ“. ТАГ значи чврста и агресивна стратегија. Таг је најбоља стратегија за онлајн покер играче како би зарадили пристојан новац када играју кеш игре са микро улозима.

  Успешна стратегија у покеру

  Ознака у покеру значи три важне ствари, а то су:

 • Онлине покер играчи би требало да буду веома селективни у погледу тога коју руку бирате да играте.

 • Да би имали функционалну стратегију, покер играчи треба да воде рачуна о својим позицијама на покер столу када је време да одлуче коју руку да играју.

 • Онлине покер играчи би требало да буду спремни да играју своје руке агресивно након флопа. Покер је понекад сличан шаху јер играчи који могу да направе праве потезе када се укаже прилика вероватно ће зарадити пристојан новац од онлајн покера. Да бисте били успешни као покер играч, морате бити спремни да се држите своје стратегије чак и када вам не даје жељене резултате за неколико дана, а понекад и неколико недеља, јер можда није 100% све време.

  Уочавање стола са рибом на њима

  Да би зарадио добар новац на мрежи играјући покер, играч треба да буде у стању да уочи најбољи сто. Када је улог низак, онлајн покери могу лако да се извуку играјући на било ком столу, али када лимит порасте, на вашем столу неће бити рибе, па сте изабрали погрешан сто.

Почетници који желе да зараде од играња покера требало би да буду спремни да уђу у смену како би привукли неке средње и просечне играче за свој сто, а затим их победили да би освојили више.

Други начини за зараду од онлајн покера, осим игре за кеш

Када је у питању зарада од покера, кеш игра је увек прва на столу, али постоје и други начини на које покер играчи могу да зараде новац од игре на мрежи.

 • Турнир са више столова: Да бисте победили на турниру за више столова (МТТ) као онлајн покер играч, и даље су вам потребне горе наведене тактике са ниским улогом, јасни планови и радна стратегија.
 • Седи и иде: онлајн покер играчи такође зарађују играјући Сит анд Гос, а да бисте победили у сит анд Гос, и даље морате да примените и готовину са ниским улогом и друге стратегије које ће помоћи вашим шансама за победу.
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Могу ли онлајн казина избацити играча?
2023-12-13

Могу ли онлајн казина избацити играча?

Новости