Топ 5 греб картица са највећим РТП-ом

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Прошли су дани када су играчи морали да уђу у локалну продавницу или бензинску пумпу да би купили греб картице. Данас можете играти ове игре на срећу на даљину у онлајн казинима користећи свој мобилни телефон или рачунар.

Али при одабиру ових лутријских карата, повратак играчу (РТП) има кључну улогу. У идеалном случају, најбоље тикете за лутрију треба да дају играчима не мање од 96%, што значи да играчи могу очекивати да ће добијати чешће, иако ништа није сигурно. Дакле, у овом чланку ћете научити најбоље игре са греб картицама са највишим РТП-ом.

Топ 5 греб картица са највећим РТП-ом

Срећни бројеви Мицрогаминг-а – 96,57%

Луцки Нумберс би Мицрогаминг је једна од најбољих греб картица за освајање, захваљујући РТП-у од 96,57%. У овој игри за тренутну победу, играчи морају да упаре најмање три насумичне цифре да би добили множилац. Гребач има два дела, при чему игра 1 садржи основну игру, а игра 2 држи бонус рунду.

Од играча се тражи да ударе гонг и освоје исплату ако је срећан број 8. Играчи са срећним бројевима могу да освоје било шта између 28 и 8,888к улог, што је чини једном од највреднијих онлајн греб картица.

Мицрогаминг је ударио џекпот – 96,30%

Ево још једног Мицрогаминг-а игра с греб картама са пријатељском РТП вредношћу. У игри Вхацк а Јацкпот, почињете тако што ставите опкладу пре него што притиснете дугме „Нова карта“ да бисте играли. Кртице ће почети да излазе из својих рупа, где можете освојити вредност множитеља ако погодите било коју од њих.

Испод су циљеви ове онлајн греб картице:

  • Спојите три симбола са ударцима да бисте освојили исплату.
  • Играчи могу освојити до 10.000 пута већи улог.
  • Активирајте бонус рунде тако што ћете прикупити довољно сцаттер симбола.

Мецца Бинго'с Висх Упон а Јацкпот – 96,06%

Понекад играње греб картице без традиционалне 3к3 табле за игру може бити освежавајуће. Мецца Бинго'с Висх Упон а Јацкпот нуди ово уз задржавање уобичајеног осећаја гребања карата.

Ова игра телепортује играче у свет бајки где симболи као што су медењак, Мачак у чизмама и Принц жаба могу бити веома корисни. Висх Упон а Јацкпот такође има бонус игру у којој се Кума може насумично појавити како би створила веће новчане награде.

Блуепринт Гаминг'с Пиг Визард – 95,82%

Иако је РТП нешто испод индустријског стандарда, Пиг Визард је и даље једна од најбољих греб картица на мрежи. То је урнебесна 3Д игра у којој свиње у хаљинама могу истовремено бацати чини, клетве и благослове.

Чаробњак свиња са огртачем прекривеним звездама је премиум симбол на овој греб картици, награђујући играче са 100к улогом за проналажење најмање три. Ово ће такође откључати виртуелну игру, у којој ћете бацити виртуелну коцку и повећати своје шансе за веће исплате.

НектГен'с Мерлин'с Миллионс – 95,17%

НектГен Гаминг је популарнији због свог узбудљиви онлајн слотови него греб картице. Али и овај вреди играти. Мерлин'с Миллионс прати причу о чаробњаку краља Артура од поверења који користи своју магију како би помогао играчима да освоје џекпот од 250.000 долара.

  • Покрените игру и загребите девет кутија на мрежи.
  • Освојите исплату ако одговарате најмање три одговарајућа симбола.
  • Симболи плаћања укључују самог Мерлина, кугле, сове и књиге чаролија.
  • Можете играти ову игру са магичном темом за 0,20 до 200 долара.

Закључак

Ако су вам пријатељске РТП стопе приоритет, ово су најбоље онлајн греб картице, јер имају неке од највиших стопа РТП-а које можете пронаћи на врхунски сајтови казина на мрежи. Али запамтите да су греб картице игре засноване на срећи, што значи да ниједна стратегија не може повећати теоретски РТП. Дакле, забавите се без икаквих очекивања да ћете остварити велику победу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Која је онлајн греб картица најбоља?

Када бирају греб картицу, играчи морају узети у обзир РТП (повратак играчу) вредност, што значи да је Луцки Нумберс од Мицрогаминга најбољи за игру. Међутим, већи РТП не гарантује честе победе јер су резултати игре 100% насумични.

Зашто је РТП важан за греб картице?

РТП одређује максималан износ који играчи могу да добију од опкладе од 100 долара. Дакле, ако је РТП 96%, максимална исплата би била 96 долара. Укратко, виши РТП значи више очекиваних победа на дужи рок.

Како да пронађем картице за стругање са највећим РТП-ом?

Погледајте листу на ОнлинеЦасиноРанк да бисте играли игре са греб картицама са најмање 96% РТП-а. Алтернативно, увек проверите табелу исплата пре него што играте ове карте да бисте сазнали очекивани принос играча.

Да ли су картице за стругање са високим РТП-ом скупље за играње?

Не, ограничења опкладе често зависе од програмера игре. Дакле, проверите табелу исплате картице да бисте сазнали ограничења опкладе пре него што играте.

Могу ли да освојим више новца играјући греб картице са високим РТП-ом?

Ово зависи од програмера игре. На пример, у играма наведеним на овој страници, можете освојити више новца играјући НектГен'с Мерлин Миллионс него Пиг Визард компаније Блуепринт Гаминг. Стога потврдите максималну исплату на табели исплата.

Играње картица за гребање

Играње картица за гребање

Грег карте су несумњиво савршене игре за јефтино коцкање са тренутним резултатом. Код ових игара, играчи морају само да загребу фолију на листићу да би открили награду. А захваљујући технологији, коцкари могу даљински приступити мрежним греб картицама на својим интернет уређајима.

Онлајн против традиционалних греб картица: сазнајте разлике

Онлајн против традиционалних греб картица: сазнајте разлике

Гребач карта је прастара коцкарска игра у којој играчи купују лутрију и загребу сребрни слој да би открили награду. Играчи могу да купе ове карте у коцкарницама, бензинским пумпама, продавницама прехрамбених производа и другим малопродајним објектима. Правила и исплате се могу разликовати, али их је генерално лако играти и нуде играчу тренутно задовољство.

Савети за добијање греб картица

Савети за добијање греб картица

Када је у питању узбуђење и забава, постоји неколико онлајн казино игара које се могу упоредити са греб картицама. Сврха ових игара је да играчи изгребу карте како би открили тајанствену награду која се крије иза њих. Питање је зашто су неки играчи у томе успешнији од других? Да ли је могуће да ови играчи имају тајну стратегију у свом арсеналу? У овом чланку разматрамо неке основне савете о томе како да освојите греб картице и како да добијете предност у односу на противнике.