Не губите време! Савети за коцкање на мрежи за Текас Холд'ем

Тексас Холдем

2022-02-14

Benard Maumo

Текас Холд'ем је вероватно најчешћа врста видео покера онлајн коцкање. Овде играчи добијају две карте окренуте надоле пре него што дилер прошири пет карата. Затим следи клађење. Иако је у питању неки елемент среће, играчи морају да дају све од себе да би добили руку у покеру. Ово поставља питање; има ли сигурне опкладе у Тексас Холд'ему? А шта је потребно играчима да би успели?

Не губите време! Савети за коцкање на мрежи за Текас Холд'ем

Савет #1. Гледајте друге играче

Једноставно се не можете заситити правила покера, а? У игри покера, играчи не могу себи приуштити да уклоне поглед са онога што противници раде на столу. Увек је лако бити фиксиран сопственим рукама и игнорисати оно што се дешава. 

Увек знајте број жетона које други играчи имају и врсту карата које држе. Ово вам може помоћи да одредите која је њихова јача рука. Такође можете брзо да упознате чвршће и блефирајуће играче. Дакле, било да играте у онлајн казину или у казину на земљи, будите опрезни са потезима свог противника.

Савет #2. Користите савршену позицију

Ево још једног једноставног, али веома ефикасног трика који ради 'магично' у Текас Холд'ему. Имати добру позицију над противницима може се показати као најмудрији потез који сте икада направили за покер столом. Али, нажалост, многи играчи не разумеју овај витални концепт.

Настојте да увек будете на дну када играте Текас Холд'ем на најбоља онлајн казина. Ова позиција вам омогућава да делујете последњи после флопа, ривера или турна. А када дође ваш ред, проучићете руке других играча и наставити да доносите информисану одлуку. Ипак, поступите први ако је ваша игра довољно агресивна.

Савет #3. Знајте када да одустанете

Опште је познато да се покер углавном односи на опкладе које штедите него на опкладе које правите. Јадни играчи покера не знају много ствари, али њихова главна грешка је то што не знају када да одустану. Али у њихову одбрану, фолдовање је један од најмање разумљивих концепата покера у онлајн коцкању.

Ево листе покер руку које увек треба да одустанете:

  • Било која рука са 2 осим аса-2 боја и пара 2с.
  • Било која рука са 3 осим аса-3 боја и пара 3с.
  • Било која рука са 4 осим аса-4 боја и пара 4с.
  • Било која рука са 5 осим аса-5 боја и пара 5с.
  • Било која рука са 6 осим аса-6 боја и пара 6с.
  • Било која рука са 7 осим аса-7 боја, пара 7-ица и 7-8 боја.
  • Било која рука са 8 осим аса-8 боја, пар 8-ица, 7-8 боја, 8-9 боја и 8-10 боја.
  • Било која рука са 9 осим ас-9 боја, пар 9с, 8-9 боја, 9-10 боја, 9-Ј боја, 9-К боја и боја 9-К.

Савет #4. Немојте блефирати

Већина Авераге Јое-а не може да одоли шанси да блефира у покеру. Али ако планирате да постанете професионалац, знајте да блефирање може уништити више него што ствара. Зашто? Обично је лако ухватити се за блефирање и на крају протраћити свој банкролл. 

Искусни покер играчи знају да играчи који блефирају нису довољно самоуверени или вешти. Заузврат, они ће циљати ваша леђа и удубити ваше чипове пре него што то схватите. Још горе, играчи који блефирају увек мисле да противнички играчи увек блефирају. Због тога могу да изгубе траг о виталним подацима на столу. Дакле, немојте блефирати ако желите да побољшате своју игру.

Савет #5. Дон'т Лимп

Још једно велико не за столом је шепање. Понекад се играчи могу наћи у ситуацији да нико није подигао префлоп. У том случају, једине опције су подизање или цалл ако држите руку која се може играти. Ако одлучите да платите биг блинд, то се такође зове лимпинг. Осим тога, отворено шепање је када сте први шепајући. 

Па, зашто је лоша идеја шепати? Играчи који лимпу више него што дижу вероватно имају превише слабих руку. Зато је препоручљиво само подићи или одустати. Такође, играчи који шепају у потове када су ван позиције играју ризично. Једноставно рећи, отворено шепање је забрањена зона.

Савет #6. Вежбом до савршенства

Сваки играч може научити покер системе. Али не знају сви како да спроведу трикове. Без много вежбе, сав труд ће бити узалудан. Покер је игра вештина, баш као и блекџек. Због тога се добри играчи покера често третирају као професионални спортисти. Да ли се сећате када сте последњи пут посветили то додатно време бесплатном игрању покера? Надам се да хоћеш!

Закључак

Ово су само неки савети за коцкање које можете применити на Текас Холд'ем столу. Постоје многе друге победничке технике које човек може научити само док се пење уз мердевине. Али у међувремену, примените ове савете да се одбраните од насилника за покер столом.

Најновије вести

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате
2022-09-27

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости