Cagayan Economic Zone Authority

Цагаиан Ецономиц Зоне Аутхорити је државна корпорација направљена за развој провинције Цагаиан на Филипинима. Основан је од 1997. године и наставља да развија све врсте пројеката за промоцију привреде у овој области.

Неке од привредних активности укључују туризам, индустријске и интерактивне игре. Економска зона има сличне царине као и друга важна економска чворишта као што су Хонг Конг, Сингапур и Лубуан, Малезија. Многи инвеститори су привучени стратешком локацијом и пословним могућностима ове области.

ЦЕЗА је привредна зона и обухвата и а Гаминг Аутхорити. Зона регулише лиценце за игре које даје за онлајн казина и активности игара на копну. Нема потребе да таква казина добију лиценцу од ПАГЦОР-а.

ЦЕЗА је подржана најсавременијом телекомуникационом мрежом и другом важном инфраструктуром за интерактивно играње игара. Спортско клађење, казина и игре случајних бројева (РНГ) су лиценциране од стране ЦЕЗА-е.

Зона такође има за циљ да регулише онлајн казина и спроводи лиценце. Подржава одговорно коцкање и етичко понашање оператера. Ово га чини праведнијим за играче који користе онлајн слотове и друге казино игре.

ЦЕЗА је важан издавалац лиценци у азијском региону и наставиће да нуди играчима и инвеститорима многе подстицаје.

Cagayan Economic Zone Authority