CAIXA Brazil

Постојећем закону о коцкању у Бразилу недостаје општи статут или регулаторни оквир за одобравање релевантних игара. Правне праксе коцкања подразумевају да установе за игре на срећу морају да испуњавају различите стандарде лиценцирања у зависности од врсте коцкања које се нуди. Само државе могу поседовати савезне лутрије.

Цаика, бразилска банка, добила је управљање савезном лутријом као резултат декрета издате 1961. Наредбом су повучене све дозволе за приватне лутрије. Дозволе су концесије савезне владе, а институција издаје дозволе за зграде.

Приближно 13.000 лутријских места у функцији има лиценцу Цаика. Агенција такође нуди десет различитих врста лутрија. Владини званичници стално разматрају приватизацију ЛОТЕКС-а како би разбили монопол система.

CAIXA Brazil
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Онлине казина лиценцирана од стране Цаика Бразил

Казина на мрежи су илегална у земљи, према прекршајном закону. Међутим, постоји законска рупа која омогућава Бразилцима да се кладе на страним веб локацијама. Играчи не крше никаква правила све док су веб странице легалне на својим локацијама.

Пошто су лутријске игре монополизоване од стране Цаике, не постоји механизам лиценцирања. Државне лутрије тренутно смишљају свој регулаторни модел и интеракцију са приватним сектором.

Цаика често одржава тендере за именовање оператера на лутрији. Они имају задатак да продају срећке, као и да пружају одређене банкарске услуге. Цаика је поставио низ ограничења за оператере онлајн казина. Ово је било путем циркуларних докумената које је одобрио управник лутрије и игара банке.

Постоје дефинисани стандарди друштвене одговорности за активности игара. Цаика је успоставила одговоран програм коцкања како би ускладио своје процедуре лутрије са најприхватљивијим праксама коцкања широм света.

Кодекс потрошача наводи да оператери коцкања морају да поштују принципе добре вере, поштених услова и добре праксе. Они морају бити у складу са другим концептима који обезбеђују правичност у односима са потрошачима. То укључује неискоришћавање слабости и рањивости потрошача.

Све активности клађења сматрају се уговорима према Бразилском грађанском законику. Само играчи старији од 18 година могу да се кладе.

О лиценцама Цаика Бразил

Бразилска влада предузела је мере да реформише оквир за коцкање у земљи. Циљ је да се помогне економски опоравак земље. Упркос томе, садашња коцкарска сцена у земљи је углавном нерегулисана. Бразил се ближи легализацији својих онлајн казина.

Званичници су објавили нове документе који испитују како би влада могла да регулише спортско клађење, у које су укључена онлајн казина.

Према недавним изјавама јавности, они још увек одлучују да ли ће онлајн коцкање бити предмет концесионог модела.

Они такође разматрају ограничен број лиценци које ће бити понуђене на јавном тендеру или структуру одобрења са неограниченим бројем корисника лиценци. Захтеви за пријаву и модел доделе тек треба да буду регулисани.

Државне лутрије које спроводе државе чланице и Федерални округ се не управљају на поднационалном нивоу. Нема ограничења у погледу броја лиценци које се могу издати у будућности. У Бразилу можда нису доступне лиценце за лутрију. Међутим, неке државне лутрије траже пружаоце услуга из јавног сектора.

Са тако великом популацијом, Бразилци ће се несумњиво заинтересовати за игре. Нажалост, у земљи је тренутно дозвољено само неколико врста коцкања. Неколико законодаваца се залаже за реформу, али други то одбијају.

Али упркос неколико облика коцкања који су дозвољени у Бразилу, многи играчи се коцкају у разним онлајн коцкарницама које поседују стране лиценце.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović