Бетано потписао друго фудбалско партнерство у Бразилу са Флуминезом

Новости

2021-08-26

Eddy Cheung

Бетано је технолошка компанија за спорт и игре, а њена најновија експанзија покрива Латинску Америку; посебно, Флуминезе ФЦ.

Бетано потписао друго фудбалско партнерство у Бразилу са Флуминезом

Циљ овог партнерства је јачање свести о бренду Каизен Гаминг, што ће се манифестовати на различите начине. Лого Каизен Гаминг ће се појавити на мајицама играча Флуминесе-а током фудбалских утакмица, што је значајан маркетиншки искорак.

Важно је да постоји снажан елемент побољшања друштвене одговорности у цијелој земљи; ово осећање је подржао ЦМО компаније Каизен Гаминг Панос Константопоулос.

Још у мају, Бетано је потписао уговор са Атлетицо Миниеро, а њихово проширење на Флуминесе потврђује њихову позицију у земљи Бразила. На крају, компанија ће бити боље позиционирана да се укључи у оштрије и стратешкије маркетиншке напоре у будућности.

Цомментс Фром Флуминесе

Председник Флуминесе-а Марио Биттенцоурт изјавио је да је одушевљен партнерством: „Посебно сам срећан што Бетано разуме величину нашег клуба и сигуран сам да ћемо заједно прославити многе победе и одликовања. Желимо добродошлицу Бетану у нашу породицу ,"

Холистички гледано, Бразил се залаже за опуштеније и мање строго тржиште коцкања. Као највећа земља у Јужној Америци, Бразил и даље напорно ради на развоју и преговорима о равнотежи унутар индустрије коцкања. С обзиром на простор који земља заузима, казина у Бразилу би могло бити много. Међутим, са тежњом за друштвено одговорнијим и тежњом за реинвестирањем у спорт, здравство и образовање, предложено је повећање пореза за компаније у области спортског клађења.

Оно што ово на крају показује је да је Бразил тренутно у стању кретања и развоја у погледу своје индустрије коцкања и клађења. С обзиром на то да земља још увек фино подешава своју позицију, многим корисницима би могло бити добро да размотре онлајн казина и дигитално клађење. Ова опција је постала истакнута у последњих годину дана након пандемије коронавируса, пошто је све више корисника заглављено код куће и ван физичких продавница. Дошло је до значајног повећања броја регистрација корисника за онлајн казина, а лакоћа уласка у индустрију никада није била лакша. Оно што је најузбудљивије је да су индустрије коцкања у ствари имале користи од промене профила потрошача након ЦОВИД-а; то јест, у дигиталнијем свету, нека од најбољих онлајн казина су доживела метеорски пораст у продаји и употреби.

Закључак

С обзиром на експанзију Бетано-а у Латинској Америци, казина у Бразилу могу бити перспектива на хоризонту, а нагон онлајн казина може само помоћи у промоцији индустрије. Занимљиво је да ће тежња ка друштвено одговорнијем ширењу новца широм региона поставити нека јединствена питања за свет клађења. Пошто велики власници предузећа широм спортске индустрије признају да су партнерства са кладионичарским организацијама позитивна, суочени смо са обећавајућим знаком за простор. Као резултат тога, вероватно ћемо видети како Бетано и неки од других најбољих казина и опција за клађење још више расту у блиској будућности.

Најновије вести

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате
2022-09-27

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости