Новости

April 15, 2024

БетМГМ и ГамеЦоде стварају динамично партнерство за револуцију у игрицама у САД

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Кључне Такеаваис

  • Сарадња између БетМГМ-а и ГамеЦоде-а уводи иновативну механику игара и узбудљиве нове наслове на америчко тржиште.
  • Почетна лансирања у Мичигену и Њу Џерсију забележила су значајан успех, са плановима за проширење на више држава.
  • Партнерство БетМГМ-а и ГамеЦоде-а одражава заједничку посвећеност побољшању иГаминг искуства са висококвалитетним, занимљивим садржајем.

У потезу који узбуркава америчку сцену игаминга и спортског клађења, БетМГМ је удружио снаге са ГамеЦодеом, напредним програмером познатим по револуционарној механици игара и задивљујућем садржају. Ова сарадња означава кључни тренутак, обећавајући да ће донети нови талас иновација и узбуђења играчима широм земље.

БетМГМ и ГамеЦоде стварају динамично партнерство за револуцију у игрицама у САД

Партнерство је већ почело са лансирањем неколико серија игара које привлаче пажњу, укључујући Бум бум бум, Злато Злато Злато, Супер 3, и ХаммерЦасх. Ови наслови, који су дебитовали у Мичигену и Њу Џерсију кроз директне интеграције, само су почетак, са још иновативнијим понудама на хоризонту.

Стратешки савез, који се развијао иза кулиса, званично је потврђен прошлог четвртка, сигнализирајући значајан корак напред у еволуцији америчког иГаминг тржишта. Потпредседник БетМГМ-а за производе и садржај за игре на срећу, Оливер Бартлет, изразио је ентузијазам због раног успеха ГамеЦоде наслова на БетМГМ платформи, приметивши њихов снажан учинак и позитиван пријем код играча.

Према Бартлетт-у, БетМГМ је посвећен курирању понуде игара која одјекује играчима, користећи партнерства са компанијама као што су Ентаин и ГамеЦоде како би се одржали највиши стандарди у понуди игара доступних на тржишту. ГамеЦоде, са својим коренима у сектору цигле и малтера и беспрекорним преласком на онлајн област, доноси богато искуство и иновације у ово партнерство.

Извршни директор ГамеЦоде-а, Матт Хански, поновио је ово мишљење, истичући амбицију компаније да има трајан утицај са сваким новим издањем. „Иновирамо темпом који је тешко достићи“, рекао је Хански, наглашавајући јединственост и привлачност ГамеЦоде наслова на тржиштима на којима су тренутно доступни. Посвећеност компаније иновацијама и квалитету је евидентна у највишим ранговима њених игара у активним државама.

Војциецх Зиниевицз, главни технолошки директор ГамеЦоде-а, нагласио је техничку изврсност која стоји иза њихових игара, које се покрећу на напредном серверу за даљинско играње. Ова поставка обезбеђује глатку, непрекидну игру за партнере и њихову публику, постављајући терен за даље ширење како се регулаторни пејзажи развијају.

Ово партнерство између БетМГМ-а и ГамеЦоде-а не само да најављује долазак свежег, иновативног садржаја за играче из САД, већ и јача посвећеност обе компаније да померају границе онога што је могуће у сфери иГаминг-а. Како настављају да објављују нове наслове и проширују свој домет, будућност иГаминг-а у САД изгледа светлија — и узбудљивија — него икада.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Кретање по лавиринту: Федерална акциза на спортско клађење у САД
2024-05-31

Кретање по лавиринту: Федерална акциза на спортско клађење у САД

Новости