Новости

May 4, 2023

Бетсофт Гаминг дебитује Цхармс анд Треасурес са Потс О' Голд

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Бетсофт Гаминг, истакнути провајдер забаве у вези са коцкањем, планира да одведе играче на врхунски сајтови казина на мрежи на авантуру до краја дуге са чарима и благом. Ова авантура са ирском тематиком се дешава на пет колутова и 50 линија клађења, где играчи могу да доживе огромне победе. Као што се и очекивало, лепрекон ће бити одушевљен што ће вам пружити много срећних могућности, укључујући колосалне симболе, плаћујуће дивље и бесплатне окрете. 

Бетсофт Гаминг дебитује Цхармс анд Треасурес са Потс О' Голд
  • Игра је смештена у живописни свет Луцки Схамроцкс, Раинбов Вилдс и Хорсесхоес. 
  • Најуноснији симбол је Пот О' Голд, који може наградити играче са величанственом опкладом од 20к ако га добију. 
  • Све што је потребно је једно срећно окретање, а мали лепрекон ће скочити у лонац, узрокујући да колутови подивљају док се злато излива.

Када се три Лепрецхаун сцаттера који изгледају као 'Палац горе' појаве на колутима, играчи могу активирати 8 бонус игара, одводећи их дубље у очаравајуће царство. Током окретања, други, трећи и четврти колут могу да се комбинују и формирају један колосалан колут који садржи колосалне симболе.

Као што је Фрее Спинс режим се наставља, играчи могу да очекују велике победе и петорке. Поред тога, колосални симбол може да слети на централни котур, активирајући функцију и дајући додатна три бонус окретања. 

Игра такође има дивље симболе који додељују исплате. Раинбов Вилдс може дати исту количину новца као и премиум симбол игре, Пот О' Голд. Такође, дивљи симболи могу заменити све иконе осим Сцаттер-а, и могу се појавити на свим котуровима и Колосалном симболу у функцији великог колута.

Али будите опрезни јер Цхармс анд Треасурес пружају веома променљиво искуство играња, иако са много победа. Тхе теоретски РТП (повратак играчу) износи 95,08%, а максимални потенцијални принос од 1414,64к. За оне који не желе да чекају бесплатне окрете, Бетсофт-ова функција куповине омогућава им да одмах уђу у игру.

Анастасиа Бауер, шеф одељења за управљање рачунима Бетсофт Гаминг-а, коментарисала је Цхармс анд Треасурес, рекавши: 

„Цхармс анд Треасурес пружа прелепу пролећну естетику у овом слоту препуном функција. Играчи ће бити одушевљени глатким и веома брзим играњем поред фантастичних карактеристика и честих добитака. Намерно широк распон клађења обезбеђује универзалну привлачност на свим нивоима играча. очекују веома позитивну реакцију на Чари и благо“. 

Лансирање оф Чари и благо догодило се 27. априла 2023. Сада је део растуће колекције БетСофт-а онлајн казино слотови.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Кретање кроз талас онлајн казина: Водич за безбедно и забавно играње
2024-04-18

Кретање кроз талас онлајн казина: Водич за безбедно и забавно играње

Новости