Новости

August 4, 2023

Ваздан изабран за три категорије на ГамингТЕЦХ наградама 2023

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ваздан жели да настави свој импресиван низ у 2023. након што је објавио да је ушао у ужи избор за такмичење у три категорије на предстојећој додели награда ГамингТЕЦХ 2023. Ове номинације су сведочанство иновативне иГаминг технологије коју је Ваздан објавио током прошле године.

Ваздан изабран за три категорије на ГамингТЕЦХ наградама 2023

Компанија ће се такмичити против других водећи добављачи софтвера у следећим категоријама:

  • Најбољи онлајн казино провајдер
  • Звезда у успону у технологији онлајн казина
  • Иноватор онлајн казина из ЦИЕ

Ово је била једна од најтранспарентнијих номинација за награде за игре до сада. Ваздан ће учествовати у категоријама након што добију одобрење играча на јавном гласању, омогућавајући им да изаберу свог омиљеног кандидата преко онлајн портала.

Сада када је ужи избор изашао, Ваздан и други потенцијални победници ће почети да се припремају за престижни догађај који ће се одржати 29. септембра 2023. Процењивачко веће ће одредити победнике за сваку категорију.

Специјална церемонија ће бити део дводневног самита, који се поклапа са ГамингТЕЦХ ЦЕЕ самитом у Ритз-Царлтон-у у Будимпешти, Мађарска. Овај скуп ће привући иГаминг професионалце из Централне и Источне Европе да представе своје иновације и изграде индустријске везе.

Ваздан је недавно уживао велики успех, обилазећи свет како би представио своју иновативност онлине слотови и промо алати. У јулу, компанија је учествовала у иГБ Л!ве Амстердам, показујући свој изузетно лаган избор слотова. У мају ове године, промотивни алат компаније Мистери Дроп је упаковао Награда за игру године на престижној додели награда ЦасиноБеатс Гаме Девелопер Авардс.

Андрзеј Хила, ЦЦО Ваздана, са задовољством је објавио номинацију, тврдећи:

„Са одушевљењем објављујемо да смо ушли у ужи избор у све три категорије за које смо номиновани на овогодишњој додели ГамингТЕЦХ награда. Желели бисмо да се захвалимо свима који су гласали за нас и што су препознали напоран рад и посвећеност коју смо уложили у претходним годинама. 12 месеци. Ваздан честита свима који су били номиновани и радује се проглашењу победника на ГамингТЕЦХ ЦЕЕ самиту."

ОнлинеЦасиноРанк упућује своје најбоље жеље свим учесницима!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости