Новости

July 14, 2023

Ваздан уводи промотивну Мистери Дроп мрежу за К4 2023

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Ваздан, програмер најсавременијег иГаминг садржаја, изнео је своје намере за три нове мрежне кампање које ће затворити 2023. Промоције ће се одвијати кроз цео Вазданов портфолио онлајн казино игре и отворени су за све оператере и агрегаторе. Ваздан каже да ће искључиво финансирати огроман наградни фонд од 2.500.000 евра.

Ваздан уводи промотивну Мистери Дроп мрежу за К4 2023

Почетак промоције је Мистери Фалл, који ће трајати од 15. септембра до 15. октобра. Након тога, Ваздан ће лансирати ХаллоВИН Дроп од 23. октобра до 19. новембра. И на крају, Ксмас Дроп ће бити лансиран од 27. новембра до 26. децембра.

Као што се очекује, тромесечни догађај ће бити доступан на промотивном алату Мистери Дроп. Ова промотивна мрежа проглашен је за игру године на ЦасиноБеатс Гаме Девелопер Авардс 2023.

Вазданове мрежне промоције имају евиденцију о побољшању стопе задржавања купаца и ангажовања играча на најбоља онлајн казина. Да би се обезбедила несметана организација пада, компанија својим партнерима обезбеђује све неопходне визуелне и маркетиншке материјале спремне за употребу. Ваздан такође обезбеђује наменског менаџера налога.

Ово саопштење ће означити завршни део промоције за 2023. годину, а Ваздан ће наградити срећне играче на свом онлине слотови са укупним наградним фондом од €3,950,000. Ове промоције ће пратити друга популарна издања као што су:

  • кинеска Нова година
  • Годс Цласх
  • Ускршња кап
  • Ваздан крши правила

Коментаришући најаву, Андрзеј Хила, главни комерцијални директор Ваздана, приметио је:

„Задовољство је донети нашу последњу серију мрежних промоција ове године нашим оператерима и играчима. Уз помоћ нашег награђиваног Мистери Дроп-а и који се поклапа са периодом Ноћ вештица и Божићем, постоје три узбудљиве нове мрежне промоције које треба погледати напредовање у томе ће помоћи нашим партнерима да повећају промет и заокружимо успешну годину."

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Пореклом из живописних предела Новог Зеланда, Прииа Пател је истраживачки динамо који стоји иза детаљних увида ОнлинеЦасиноРанк-а. Њен педантан приступ подацима и трендовима револуционирао је начин на који играчи перципирају и крећу се кроз пејзаж казина на мрежи.

Send email
More posts by Priya Patel

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости