Ваш водич за прогресивне слотове

Новости

2020-01-16

Eddy Cheung

Слотови постају све популарнији због динамичног и квалитетног развоја софтвера. Такође, Ретурн то Плаиер оф слотс је веома повољан, а неки достижу импресивних 99%. Тренутно постоје различите врсте слотова. Најбољи од свих је прогресивни слот, такође познат као прогресивни џекпот.

Ваш водич за прогресивне слотове

Шта је прогресивни слот?

Као што име говори, ово је слот машина са џекпотом који се постепено повећава, за разлику од осталих слотова који имају фиксни џекпот. Проценат уложеног новца се додаје главном џекпоту. Веома је тешко зарадити богатство у прогресивним слотовима, баш као и на лутрији.

Врсте прогресивних слотова

Постоје различите врсте прогресивних слотова као што је наведено у наставку:

1. Самостални прогресивни слотови Они су популарни у земаљским коцкарницама и нису повезани ни са једном другом слот машином; стога џекпот није тако велики. Али повећава се за мали проценат за сваки одиграни новчић.

2. Прогресивни слотови у кући Такође познати као локални или власнички слотови, ово су само самостални прогресивни слотови повезани са мрежом слотова унутар истог казина. У неким случајевима, слотови могу бити повезани заједно са другим у различитим казинима, можда зато што је у питању иста линија казина или казина деле исте добављаче игара.

3. Виде-Ареа Прогрессиве Слотс Ово су најпопуларнији слотови и најисплативији. Као што само име говори, слот машине су повезане преко широке мреже. То значи да има више играча, а самим тим и џекпот је велики. Ови слотови захтевају огромну инфраструктуру, а то драстично смањује повратак играчу.

4. Насумични прогресивни слотови Такође познати као мистериозни прогресивни слотови, ови међусобно повезани вишеслојни слотови су уобичајени у земаљским коцкарницама него на онлајн сцени. Насумични прогресивни слотови имају два или више џекпотова категорисаних као мањи прогресивни и главни прогресивни слотови. Ови џекпотови се деле насумично. Њихова предност је у томе што играчи могу да добијају мале, често.

Најбољи прогресивни слотови

Горе наведени су најпопуларнији прогресивни слотови. Сада постоје стотине различитих прогресивних слотова. Као и обично, постоје неке вредне игре које треба испробати, док су друге потпуна шала. Неки од вредних прогресивних слотова за испробавање укључују Мегабуцкс, Вхеел оф Фортуне, Мега Моолах и Елвис.

Резиме

Прогресивне слотове је можда тешко добити, али ако је срећан дан, победници добијају леп чек. Очигледно, прогресивни слотови са широким подручјем су они са великим добицима, иако ретко долазе. За играче који желе велики новац, идите на ВАП. Али да бисте остали на површини, боље је играти насумичне прогресивне слотове.

Водич за почетнике за најбоље прогресивне слотове за 2020. У овом водичу за прогресивне слотове за почетнике сазнајте шта је прогресивни слот, које су различите врсте доступне и неке од најбољих игара које можете испробати.

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја