Иггдрасил позива играче да прикупљају победе помоћу новца за грешке

Новости

2023-03-27

Benard Maumo

Дана 20. марта 2023. год Иггдрасил Гаминг и Рефлек Гаминг, партнер ИГ Мастерс студија, најавио је деби Бугс Монеи. Ова потпуно нова слот машина води играче у универзум где пчеле праве више од меда. Рефлек Гаминг је похвалио ову слот игру као једну од својих најефикаснијих слотова. 

Иггдрасил позива играче да прикупљају победе помоћу новца за грешке

Игра садржи низ живахних пчела, буба, инсеката, цвећа и воћа. Светла уметничка дела и дизајн упарени су са узбудљивим функцијама као што су Глов Вилдс и модификатори бесплатних окретаја.

Електрична рунда бесплатних окретаја ће почети у најбоља онлајн казина након слетања три или више распршивања. Играчима је представљена опција од 3, 7, 10 и 15 окретаја са одговарајућим максималним множиоцима добитака од 50к, 20к, 10к и 5к. Ово им омогућава да прилагоде волатилност Функција бонуса бесплатних окретаја и подстиче учешће играча.

Када бонус почне, величанствена икона краљице пчела може се појавити на средњем колуту, повећавајући се за 10к при сваком појављивању. Ова функција може наградити играче са до 500к. 

Поред тога, бонус модификатора колута Глов Вилдс може се активирати у било ком тренутку игре, трансформишући окружење из дана у ноћ. У међувремену, ужарене бубе могу насумично пасти на колутове да би примениле дивље симболе. А краљица пчела се може појавити током бонуса Глов Вилдс, што доводи до невероватних победа.

Бугс Монеи је Рефлек Гаминг наслов #13 под окриљем ИГ Мастерс-а. Студио има захвалност Иггдрасил-овој ГАТИ технологији. Ова технологија пружа партнерима унапред конфигурисан комплет алата спреман за регулацију за креирање модерног садржаја и олакшавање брзе дистрибуције.

Стуарт МцЦартхи, шеф производа и програма у Иггдрасилу, изјавио је да је Бугс Монеи забаван једноставним, али задивљујућим играњем. Он је додао да је веза компаније са Рефлек Гамингом одлична, са више од 10 објављених наслова, а Иггдрасил је одушевљен што је лансирао још једну врхунску игру на својој огромној мрежи оператера.

Главни директор производа Рефлек Гаминг-а, Мат Инграм, изјавио је да је прављење ове игре било пријатно искуство за студио и да је то једна од јединствених идеја компаније. Инграм је додао да, иако је окружење у игри опуштено, може се брзо интензивирати, јер бесплатни окрети могу појачати волатилност.

Најновије вести

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2
2023-06-01

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја