Играње Голден Цриптек слота

Новости

2020-04-22

Играчи морају да знају да тајни кодови могу довести до огромних добитака. Све што треба да ураде је да разбију кодове притиском на дугме за улог. Такође могу да користе ауто дугме за аутоматско окретање колутова. Док је на њему, турбо ће повећати брзину колутова како би се они брже кретали.

Играње Голден Цриптек слота

Карактеристике слота

Голден Цриптек долази са занимљивим карактеристикама. Али они не укључују основне, као што су Вилдс и Сцаттерс. Симболи у Голден Цриптеку укључују стеампунк звоно као и симболе картица. Ово слот игра такође се састоји од потковице, звезде и срећне 7. Дакле, играчи морају да разумеју ове карактеристике пре него што играју игру.

Цриптек Цасх

У овој игри постоји тајна. Играчи морају да разбију код да би уживали у окретању колута. Они такође могу да разбију кодове да би добили Цриптек Монеи након неколико окретаја. Победници ће добити новац и три друга окретања бесплатно. Дакле, играчи морају да разбију кодове да би добили новац.

Голден Спинс

Златни поен ће обилно наградити играче, посебно када су провалили кодове и поређали 5 асова. Док се ово дешава, играчи могу покренути бонус функцију као и добити награду са најмање десет златних окретаја. Играчи који добију 4 аса могу имати још једну шансу да покушају да заврте колутове.

РТП и симболи

Једна ствар коју ће играчи приметити на прву је јединствена поставка. Игралиште и позадина ове игре не указују на видике или пејзаже. Уместо тога, све се концентрише на анимирани Цриптек, који је исти као колут игре. Штавише, ова игра има 95,8% РТП-а.

Пресуда у игри

Ова врста игре долази са атрактивним и јединственим пакетом. Али недостаје му способност да траје дуго. Дакле, ако играчи траже игре како би зарадили прави новац, могу размотрити Голден Цриптек. Има јединствено и атрактивно окружење у којем играчи могу уживати сатима.

Цриптек на мобилним уређајима

Још један важан аспект који играчи треба да знају је да игра исправно функционише и да је доступна на мобилним уређајима. Фанатици Голден Цриптек-а могу имати добро искуство и узбуђење када кликну на неко дугме. Дакле, играчи могу да инсталирају апликацију на своје паметне телефоне да би уживали у игри.

Победничка игра Голден Цриптек

Да би играчи победили, треба да смисле распоред од пет сличних симбола. Са три реда и пет колутова, играчи могу уживати у огромним исплатама. Ова игра има тенденцију да понавља симболе у једном тренутку. Међутим, мудро је напоменути да неки аспекти могу променити слот игра.

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја