Новости

September 29, 2020

Историја онлајн слотова

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Онлине слот машине које су данас популарне међу коцкарима имају дубоку историју. Почели су 1891. године од стране компаније Ситтман анд Питт из Бруклина. Међутим, тек четири године касније свет коцкања је увео механичку слот машину, Либерти Белл. Дошла је 1964. и Балли Тецхнологиес је развио прву електричну слот машину. Ипак, историја слот машина је једном поново написана 1975. са напретком технологије микрочипа и проналаском видео слотова. Иако је ова варијанта постала изузетно распрострањена у коцкарницама на земљи, све се променило доласком виртуелних казина.

Историја онлајн слотова

Интернет Ера

Интернет процват средином 90-их променио је индустрију коцкања. Појава онлајн казина значила је да се игре као што су слотови играју другачије. Више није било потребно путовати миљама до казина од цигле и малтера. Уместо тога, играчи су могли да уживају у слотовима у удобности својих домова. Мицрогаминг је дизајнирао прву онлајн видео слот машину. Ова варијанта слота била је међу 18 игара које нуди први сајт за коцкање на мрежи. Данас постоји мноштво интернет казина са слотовима као постер казино игром. Сама популарност слотова на мрежи довела је до тога да онлајн сајтови надмашују казина на земљи у профиту и ангажовању.

Напредак у софтверу за коцкање

Раније, онлине слот машине су имале само основне симболе, бубњеве и дизајн који је имитирао њихове копнене колеге. Захваљујући напретку у компјутерском програмирању, модерна машина долази са привлачним темама, живописним распоредима, узбудљивим причама, иновативним симболима, узбудљивим бонус рундама, више од 5 колутова и маштовитим посебним карактеристикама. Све већи број програмера софтвера одговоран је за преко 2000 доступних варијанти слотова. У почетку је само Мицрогаминг био одговоран за развој онлајн слотова. Међутим, тренутни сектор онлајн коцкања карактерише небројено много програмера слотова. Ови програмери се такмиче тако што формулишу софистицирани слот софтвер који покреће различите наслове слотова.

Слотови на мобилном уређају

Еволуција технологије довела је до преласка слотова са копнених казина на компјутере, и коначно на мобилне уређаје. Онлине слот је постао мобилна активност у којој играчи могу да се баве на својим Андроид или иОС уређајима. Мобилни слотови се могу играти у претраживачу или путем апликације, у зависности од казина по избору. Поред технолошког напретка, џекпотови које нуде онлајн слот машине такође су у порасту. У почетку, у причи о слотовима, постојао је Мицрогамингов Цасх Спласх, који је плаћао умерене потове. Током година, дошло је до пораста џекпот слотова као што је Мега Моолах који плаћају смешне износе евентуалним победницима.

Опсежна историја и еволуција онлајн слот игре

Еволуција онлајн слотова није била ништа друго него сензационална. Сазнајте како су се слотови променили од појаве Мицрогаминг-овог првог видео слота.

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости