Новости

June 6, 2022

Како играти Драгон Покер [Водич за почетнике]

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Је било бум покер игара са азијском тематиком у последње време. Док су неки изазвали помешана осећања, другима се свиђа Драгон Покер Текас Холд'ем су топло примљени у већини крајева. Дакле, ако желите да играте легендарни Драгон Покер најбоља онлајн казина, прочитај пост до краја. Научићете све, од шпилова и правила до споредних опклада и стратегија.

Како играти Драгон Покер [Водич за почетнике]

Шта је Драгон Покер?

Да ли знате измишљену игру покера у Мали креатор митова књига Роберта Асприна? Да, то је Драгон Покер за вас. Међутим, овај водич ће помињати део верзије у овој књизи и расправљати више о стварној казино игри. 

Драгон Покер је апсурдно сложена варијанта покера. С једне стране, одржава се иста основна правила као и класични студ покер. С друге стране, картице лица и одела имају различита имена. Ова игра такође добија потпуно нову димензију, захваљујући Цондитионал Модифиерс. Ова функција омогућава играчима да мењају правила игре на основу положаја столице, броја играча итд.

Нажалост, Аспринова књига не говори много о овој покер варијанти. Али ипак, то није спречило фанове и програмере игара да осмисле своја правила. 

Драгон Покер шпилови и називи карата

Прво и најважније, Драгон Покер користи стандард 52 шпила карата. Још једна сличност са студ покером је боја карата, укључујући дијаманте, срца, пик и треф. Као и асови у традиционалној игри покера, карта која представља ову номиналну вредност може бити најнижа или највиша.

Али ту се сличности завршавају. Шпил има 7 карата змајева, 7 карата феникса, 8 карата тигра, 9 карата панда и 10 карата мајмуна. Поред тога, наћи ћете 12 карата Зеца. Од 7 карата змајева, 3 су Ватрени змајеви, 3 водени змајеви, а 1 је златни змај, такође дивљи. Према табели исплата, Ватрени и Водени Змајеви имају исту вредност.

Како играти Драгон Покер

Да ли знате зашто се Драгон Покер понекад назива Драгон Покер Текас Холд'ем? Па, Драгон Покер и Текас Холд'ем имају донекле слична правила игре. Дакле, ако сте мајстор у игрању Текас Холд'ема, нећете имати проблема да почнете са Драгон Покером. 

Имајући то на уму, игра почиње када дилер подели 3 карте играчима и једнак број себи. Затим, играчи могу изабрати да одустану или подигну. Али за разлику од Текас Холд'ема где је повишица два пута већа од анте опкладе, у овом случају је једнака анте опклади. 

Сада дилер и играч показују своје карте да би сазнали победничке руке. У овој игри, тројка је највећа вредност руке, а затим следе пар и сингл. Запамтите, Змај је карта највеће вредности, а Зец је карта најниже вредности.

У међувремену, стварање боље руке од дилерове даје играчима једнаку исплату на анте опкладу и опкладу за подизање или играње. Ако дилер направи бољу руку, губите опкладу и почиње друга рунда.

Драгон Покер Бонус игре

Играчи Драгон Покера такође могу поставити две споредне опкладе поред главне опкладе. Прво, можете играти опциону 3 картице Бонус игру. Овде, слетање 3 Змајеве карте даје вам импресивну исплату 40:1, са 3 Феникс картице са исплатом 30:1. Такође можете добити исплату 15:1 на 3 Тигер картице. 

Поред тога, две карте на картицама Драгон, Пхоеник и Тигер имају исплате 4:1, 2:1 и 2:1, респективно. Имајте на уму да ова опклада укључује само карте змаја, феникса и тигра. Међутим, добијање тројке на свим картама даје вам исплату 10:1. 

Још једна опциона опклада у Драгон Покеру је Драгон Бонус игра. Узимање три карте Ватреног змаја и три карте Воденог змаја даје вам исплату од 1,000:1, највећу у овој игри покера. Такође можете предвидети две змајеве карте и златног змаја да бисте уживали у исплати 7:1 и 5:1. Коначно, креирањем три Змајеве карте, укључујући једног Златног Змаја, чека се исплата 200:1. 

Драгон Покер Хоусе Едге

Предност у овој покер варијанти није најпријатељскија, с обзиром на оно што друге игре нуде. Наићи ћете на предност од 3,7% у основној игри, са бонусом од 3 карте који вам следи тесно са 5%. Будући да је опклада која се највише исплати у овој игри, Драгон бонус има највећу предност хауса од 14,4%. Али опет, 1000к максимална награда може променити живот са максималном опкладом.

Закључак

Видите, нема ничег превише сложеног у вези са Драгон Покером. Ако сте чест играч покера, требало би да уживате у глаткој пловидби у овој игри након што пажљиво прочитате табелу исплата. Али као што је речено на почетку, проналажење ове игре у најбољим онлајн коцкарницама може потрајати. Дакле, уради свој домаћи задатак!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Кретање по лавиринту: Федерална акциза на спортско клађење у САД
2024-05-31

Кретање по лавиринту: Федерална акциза на спортско клађење у САД

Новости