Мицрогаминг додатак независној студијској мрежи и наставак Бреак да Банк

Новости

2019-09-11

Eddy Cheung

За оне који су имали задовољство да играју Бреак де Банк, сигурно ће уживати у најновијем наставку који је додат у серију, а то је Бреак да Банк Агаин Респин. Ово је најновије издање Гамебугер Студиос-а.

Мицрогаминг додатак независној студијској мрежи и наставак Бреак да Банк

Издање Бреак Да Банк Агаин респин-а одржано је у недељи од 19. августа 2019. године, као ексклузива код добављача оператера на Острву Ман. Бреак да Банк слот је објављен 2008. године и био је популаран одмах од свог представљања међу ентузијастичним играчима слотова. Овај додатак подиже игру на други ниво.

Концепт игре

Иако ово најновије издање има многе узбудљиве карактеристике свог претходника, оно такође има и неке своје јединствене карактеристике. Има визуелне ефекте који су заиста појачани. Када је у питању акција, уклапа се у опсег високе волатилности. Оно што доприноси узбуђењу је функција респин.

Уз интригу Бреак да Банк Агаин респин додају се додатне могућности окретања заједно са шансом за потпуно искуство поновног покретања. Свему овоме се додаје и већи принос на проценат играча. Играчи који су имали прилику да испробају такву игру имају могућност избора да поново заврте.

Одлично партнерство

Мицрогаминг је веома задовољан што се Гамебургер придружио као један од њихових независних провајдера развоја игара. Прилично се уклапају са осталима који су део глобалне мреже коју је Мицрогаминг направио. Мицрогаминг је веома цењен сарадник у индустрији коцкања на мрежи.

Гамебургер је подједнако задовољан и радују се успешној вези која иде ка будућности. Ово је компанија која се добро уклапа у мрежу Мицрограминг јер су иновативни и креативни и имају осећај за оно што играчи онлајн казина желе и требају у играма.

Цлассиц Стиле

Гамебургер је лансиран тек у августу 2019. Њихов мандат је испорука ексклузивних игара које се могу користити на тржиштима која нису у САД. Њихов приоритет је усредсређен на обезбеђивање игара које су изузетног квалитета у погледу визуелних и побољшаних карактеристика заједно са механиком. Ово се уклапа у Мицрогаминг.

Након представљања ове игре, уследила је презентација Трагача за реликвијама. Ово је још једна ексклузива која је развијена за овог добављача софтвера и креирана од стране Пулсе 8 Студиос. Још један је Тики Викингс, плус Јуст Фор Тхе Вин који је управо представио Мицрогаминг пружајући више узбуђења у играма.

Интро Бреак да Банк Секуел и Индепендент Студио Нетворк

Мицрогаминг је додао Бреак да Банк Секуел у своју мрежу независних студија на задовољство Гамебургер-а и Мицрогаминг-а, као и играча

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја