Новости

September 12, 2019

Мицрогаминг и СК365 групни уговор

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Мицрогаминг је добро познат у индустрији коцкања на мрежи. Они који нуде забаву у слот играма, као што су онлајн казина, добро знају за ову компанију. Сада су појачали своје присуство у Италији узбудљивим споразумом са СКС365 Гроуп који им омогућава да прошире своју понуду.

Мицрогаминг и СК365 групни уговор

Ово је комерцијални уговор који Мицрогаминг укључује у спортско клађење и игре уз уговор о партнерству са СКС365 групом. Група СКС365 ће ово лансирати преко једног од својих брендова. То ће значити да могу да прошире искуства играња која тренутно доносе својим клијентима.

Договор

Водећи бренд који ће СКС365 Гроуп користити омогућиће играчима да уживају у ономе што има да понуди. Ово побољшава оно што бренд може да понуди на свом европском тржишту. Сада ће ови играчи моћи да уживају у импресивним производима које Мицрогаминг може да понуди, а то је велики број слот игара.

Мицрогаминг је био присутан у Италији, али ово га само подиже на други ниво. Тамо су присутни од 2011. Тада је регион отворио тржиште кроз регулативу. Постоји неколико казино брендова који су примали награде за игре од Мицрогаминг-а на месечном нивоу.

Партнерство

И Мицрогаминг и СКС365 су најзадовољнији овим новим партнерским уговором. С обзиром да је СКС365 лидер на европском тржишту, Мицрогаминг је свестан одрживости овог споразума за партнера. То ће бити од користи за оба ова ентитета и играчима ће пружити побољшано искуство играња.

СКС365 препознаје популарност Мицрогаминг-а и њихов беспрекоран рекорд у индустрији коцкања на мрежи. Верују да ће партнерство са Мицрогаминг-ом ојачати њихову позицију на тржишту онлајн казина у Италији. Њихова база клијената ће моћи да ужива у неким од најупечатљивијих производа за онлајн игре компаније Мицрогаминг.

Узбудљива лансирања

Мицрогаминг никада не разочара своју базу клијената. Они континуирано доносе нове производе на тржиште као што су најузбудљивије слот игре. Неки од оних који су недавно објављени су Магиц оф Сахара и Бреак Аваи Делуке. Мицрогаминг блиско сарађује са независним добављачима софтвера. Познати су по својим континуираним издањима.

Партнерство са Мицрогаминг-ом попут овог са СКС365 пружа сјајна искуства за све укључене, а главни фокус остаје на крајњим корисницима, што је база клијената коју брендови казина служе. Мицрогаминг је име које је постало веома препознато од стране крајњих корисника и многима је омиљено.

Мицрогаминг и СК365 групни уговор користи Италији

Мицрогаминг и СК365 Гроуп склопили су уговор о партнерству за улазак у индустрију спортског клађења и игара од којег ће имати користи обоје.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Кретање по лавиринту: Федерална акциза на спортско клађење у САД
2024-05-31

Кретање по лавиринту: Федерална акциза на спортско клађење у САД

Новости