НетЕнт то чини поново са слотом Вилдерланд

Новости

2020-04-22

Eddy Cheung

НетЕнт је био на челу у производњи веома импресивних казино игара и не изгледа да ће престати. У тренутку када се чини да се свет зауставља, провајдер софтвера је пружио олакшање објављивањем слота Вилдерланд. Званично се појавио на тржишту у марту 2020. године, видео слот је донео свежину како у естетици тако и у игри. Тема игре води играче у натприродни свет где се крећу и траже победе у интеракцији са вилама. Игра је хваљена због своје приче чак иако није била на тржишту месец дана.

НетЕнт то чини поново са слотом Вилдерланд

Тхе Вилдерланд слот-функције и понуде

Далеко од сјајне графике, механика игре је такође импресивна. Има пет колутова и 20 исплатних линија, које су постављене у 3 реда. У складу са темом, ови колути су скривени. Неки рецензенти сматрају да је 20 исплатних линија мало на нижој страни.

Ово је састављено од прилагодљивости игре без обзира који уређај се користи за играње. Уклапа се и на десктоп и на мобилне уређаје без икаквих губитака у детаљима или импресивним визуелним ефектима. Без обзира који уређај се користи за приступ игрици Вилдерланд Слот, авантуристичка страна остаје нетакнута.

Понуде и додаци

Игра има једну регуларну дивљу и четири ходајућа дивља. Постоји 2Кс валкинг вилд, сцаттер вилд и још један који треба да покрије све колуте. ови су допуњени магијом дивљег. Све ово ради заједно како би се осигурало да играчи имају бројне невиђене начине за победу. 

Поред тога, у игри постоји много бесплатних окретаја. Бесплатни окрети омогућавају играчима да се упознају са игром и такође могу бити одличан начин за освајање правог новца. Постоји и карактеристика позната као шумско благо. Овај комбинује Валкинг Вилдс који падају заједно у зони активације током бонус рунде.

Играње Тхе Вилдерланд слота

Вилдерланд видео слот је доступан у скоро свим онлајн коцкарницама које користе НетЕнт софтвер. Већина их је спаковала у свој каталог чим је изашла; неки су почели да га популаришу и пре званичног објављивања. Игра већ бележи добре бројеве у свим овим коцкарницама. Натерати људе да усвоје НетЕнт игре никада није тако тешко, заиста. 

Добављач софтвера је стекао име са играма које дају играчима и одлично искуство. Ови наслови су се такође показали као безбедни и практично немогући за монтирање, што значи да им играчи верују. Вилдерланд је, дакле, чип са поузданог блока.

Најновије вести

Могу ли онлајн казина суспендовати играче због превелике победе?
2023-10-01

Могу ли онлајн казина суспендовати играче због превелике победе?

Новости