Новости

October 14, 2020

Онлине рулет: Лабоуцхерова победничка стратегија

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Позадина:

Ову стратегију је успоставио разборит политичар и новинар из 19. века, који је, између осталог, имао и етикету свог часописа. Богати британски аристократа, Хенри Лабушер, имао је упориште у рулету и добро је познат играч. Био је познат по томе што је изумео и широко користио револуционарну стратегију клађења која је сада названа по њему - Лабоуцхере Роулетте Виннинг Стратеги. Ова стратегија није без своје сложености која вас може одбити, али може постати ваш ослонац када је у потпуности упознате.

Онлине рулет: Лабоуцхерова победничка стратегија

Басе Кновледге

Ово можда нећете узети у обзир ако тражите једноставан и директан прогресивни оквир за добитке у опкладама, осим што сте радознали да се прилагодите. Овај модел је сложен и повезује Мартингале и Фибоначијеву стратегију. Ово је негативна стратегија напредовања која значи да након губитка опклада треба да повећате своје улоге, али у шаблону који је направљен од почетка по вашем нахођењу. Стратегија освајања Лабоуцхере рулета је иначе позната као систем отказивања или америчка прогресија и савршена је за онлајн казина. Циљ ове технике је да повратите своје губитке на крају дана са мање победничких потеза од броја потеза направљених током времена када сте претрпели губитке. Једном када будете успели да усавршите покрете, то ће бити буууууууууууу!

Како најбоље применити стратегију Лабоуцхере рулета?

Ову стратегију је најбоље користити када играте на тржишту парних клађења као и већина других Рулет победничке стратегије. Такве опкладе нуде 50/50 шансе за победу и све су јасније називале Спољашње опкладе. Са овим типом тржишта, Лабоуцхере Рулет Стратегија је најефикаснија.

Ево специфичности спољне опкладе:

 • Високо и ниско,

 • Црвена и црна,

 • Парни или непарни. Упозорење: Ако лопта падне на нулу након окретања, рачунаће се против вас и то ће уништити цео циљ.

  Стратегија Лабоуцхере рулета - Радови којих се треба држати:

  Један од најважнијих концепата ове Лабоуцхере стратегије је, прво, да одлучите колико желите да освојите на крају сесије. Када се утврди ваша намеравана коначна победа, настављате да је делите на мање позитивне бројке које морате религиозно пратити. Потребан вам је низ од 100 бројева који ће бити подељени на мање делове ако желите да освојите 100 долара након целокупне мисије, погледајте испод: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 Не постоји посебна упутства о томе како да организујте низ бројева који желите да пратите, што значи да ћете само утврдити како да поставите слом. Једноставно одредите суму коју желите да освојите и поделите како желите! Сада, изаберите број са крајње леве стране, додајте га крајњем десном броју, то ће бити ваша прва опклада. Из горње секвенце, имаћете 10 + 10 = 20 долара што ће бити ваш први износ за клађење.

  Ако победите, остаћете са овим редоследом, уверите се да увек бришете изабрани број ако је опклада добијена: 10 – 10 – 20 – 20 – 20

  Да бисте положили следећу опкладу, следите исти метод бирања, крајњи леви + крајњи десни број из серије лево. Дакле, сада ћете имати: 10 + 20 = 30 долара као следећу опкладу.

Међутим, ако сте изгубили прву опкладу, једноставно задржите оригиналну серију, а затим додајте уложени износ на крајњи десни крај, а затим практикујте уобичајени метод бирања да бисте одредили износ опкладе, погледајте испод: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 – 20 Ваша опклада за следећу опкладу ће бити 10 + 20 = 30 долара Ако наставите да побеђујете, серија ће бити мања до завршетка. ако изгубите, само се вратите на најновију серију и додајте изгубљену опкладу на крајњи десни крај, а затим пуцајте поново. Главни потез је да чим дођете до износа који сте планирали да освојите од почетка, завршите игру и ресетујте. Коначно, савладајте стратегију и бићете у игри!

Закључак

Укратко, ако акумулирате велики број губитака, Лабоуцхере би се могао показати као лош уређај. Иако је утврђено да вам од пораза не треба толико победа као победа, пораз је исто тако страшан. Међутим, то је забаван заплет за велике ризикољубиве. На крају крајева, даје вам сву могућност да одредите своју судбину, што је најбоља ствар у овој стратегији.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром
2024-05-19

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром

Новости