Новости

October 16, 2020

Онлине рулет: стратегија црвеног и црног рулета

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Црвени и црни рулет је стратегија која изгледа као најбоља стратегија лова за већину нових коцкара који желе да схвате игру. То је уобичајена стратегија у рулету. Што је још важније, ова стратегија има могућност прилагођавања другим стратегијама рулета, што је чини популарним избором. У данашњем посту фокусирамо се на то шта је ова стратегија и како је користити. Дакле, без даљег одлагања, уронимо!

Онлине рулет: стратегија црвеног и црног рулета

Шта ћеш научити

Моћи ћете да одредите како најбоље можете користити технике у своју корист из свих метода повезаних са овом црвеном и црном шемом клађења. Иако су неке од ових тактика по природи насумичне, упркос томе увек постоји баланс, увек имајте на уму да у свету онлајн казино игара ништа није сигурно.

Шта је стратегија црвеног и црног рулета?

Да бисте заиста разумели, прво морате да схватите замршености пре него што се упустите у коришћење црвеног и црног рулета. На пример, сјајно је добро разумети сто за рулет. Треба да знате да рулет има 18 црвених џепова, 18 црних џепова и, наравно, зелену рупу, која је резервисана за кућицу познату као ивица куће. Дозволите ми да истакнем страшну зелену! 

Не желите да лопта слети тамо након окретања. Ако имате опкладу на црвено пре окретања, биће вам представљене шансе за победу од 18 према 37. Аритметички, ако лопта падне на црвену, овај прорачун, 18÷37 к 100 = 48,64%, даје вам могући проценат победе. Иста једначина важи за црну ако је то боја на коју се кладите. У основи, обе боје ће имати сличан утицај. 

Тек када лопта падне на зеленило, она ће постати страшна, без икаквог добитка.

Као што се сећате, ову стратегију углавном користе почетници. 

Водич за праћење

Играчи су идентификовали више алтернатива за победничку шему црвеног и црног рулета, али од многих, најчешће решење је да се посветите одређеној боји и наставите да играте док не дођете до резултата. Принцип који стоји иза овога је да су црвена и црна која покривају цео точак добро распоређени, што смањује ризик од губитка времена.

Играчи који су се специјализовали за парне опкладе више су желели црвено-црно од других аспеката парних опклада. Чврста логика је да победнички низ може бити дуг као и низ пораза.

Играње са црвеним и црним са ефикасношћу

Могу се узети у обзир и други типови опклада, али када добро истражите точкове, начин на који су бројеви групирани може отежати успех другим врстама опклада. Високи и ниски бројеви опклада нису правилно распоређени, а квоте и парни бројеви такође нису тако правилно распоређени, али црвено-црни немају већих брига за позиционирање на столу.

Трик ове стратегије је да наставите да се кладите на једну боју док не дођете до победника, а затим морате поново да се кладите на исту боју пре него што помислите да пређете на супротну боју.
Пошто сте научили овај фундаментални аспект црвеног и црног, сада је време да вас обавестимо да је ову стратегију за победу на рулету најбоље користити када се комбинује са другим познатим и старим стратегијама рулета како би се постигао оптималан утицај на победу. 

Дакле, наставите да научите о стратегијама рулета и ја ћу их навести у наставку, а затим применити црвено и црно на њих на одговарајући начин:

На крају крајева, овај приступ има много везе са предосећањима. Већина људи има способност да буду аналитичке природе. Дакле, требало би да знате када да се окренете црном када се кладите на црвеног и да вам нешто није у реду, али на крају можете да живите по свом расуђивању и обезбедите равнотежу похлепе.

Закључак

Црвено-црна стратегија омогућава освајање готовине у рулету, иако у ограниченим количинама. То вам може одузети више времена, али на крају ће се исплатити. Високи ваљци не свиђа ми се ова стратегија из тог разлога, али ако на тешку срећу погодите дуги део супротне боје од ваше жељене боје, бићете заштићени неко време, али то не уклања могућност огромног губитка.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости