Новости

October 15, 2020

Онлине рулет: Фибоначијев рулет победничка стратегија

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Фибоначијев приступ је заснован на филозофији Леонарда Фибоначија (1170-1250) који је био познат по својој финансијској сигурности казино игре стратегију, посебно у рулету, где је себи створио репутацију. Фибоначијева стратегија има низ бројева који су систематски правилно структурирани и морају се правилно пратити, због чега је названа Фибоначијев низ.
Фибоначијева стратегија се до данас сматра најуспешнијим приступом онлајн рулету. То је зато што га многи играчи сматрају најздравијом стратегијом за рулет – посебно када га ставите уз све друге уобичајене прогресивне методе као што је Мартингале.

Онлине рулет: Фибоначијев рулет победничка стратегија

Фибоначијева стратегија

Техника која стоји иза Фибоначијеве победничке стратегије је боља када је посвећена спољној опклади (непарно или парно, црно и црвено) и ниским 1–18 или високим 19–36, што је обе 50 процената победа. 

Имајте на уму да је сваки покушај испробавања ове технике са унутрашњим опкладама формула катастрофе.

Идеологија Фибоначијеве стратегије

Ако почнете са великим губитком, Фибоначијев метод ће вас задржати дуже него што је уобичајено, али можда неће бити тако драматично колико би било да оперишете у стил Мартингале. У стварности, када играте са Фибоначијем, ваши губици никада не би били тако велики као Мартингејл чак и са еквивалентним окретима.

Ова серија се састоји од основног концепта који дефинише срж ове стратегије. Изричито каже да ћете својој следећој опклади увек додати два претходна заложена износа, али треба да почнете са 1. 

Међутим, почињање од 1 није неопходно, јер можете бити флексибилни око тога који ће бити ваш основни број, само је препоручљиво да почнете од 1.

Ево серије о томе како можете да управљате својим опкладама док се крећете кроз игру:
1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

Имајте на уму да се низ конструише сабирањем два претходна броја.

Како извршити Фибоначијеву стратегију

Наставићете да играте са зацртаним редоследом одозго и стално ћете се пењати узлазном путањом, а ако забележите губитке, наставите док не победите. Никада немојте паничарити!

Низ губитака је низ који је еквивалентан победничком низу ако играте на Евен Маркет Бетс. Задржите веру у покрет, дуг низ губитака се може поредити са једнаким или чак дужим низом победа. Предност играња на тржишту 50/50.

Можете да пређете на следећу брзину да бисте пратили губитак и победу. Ако схватите да имате рентабилност и да сте на профиту, направите ове потезе. Они се могу постићи на два начина: 

  1. Једноставно започните низ поново од почетка, то је 1. Требало би да започнете низ од основе. 
  2. Друга ствар коју треба да урадите је да одбројите уназад два броја из низа и уложите износ ако знате да сте отишли предалеко у низу и не желите да се вратите.

Ако поново победите у овој рунди, одмах пребројите два броја из претходне серије, а затим се кладите на број. Дакле, до почетка серије, наставићете. Нема шансе да не будете профитабилни. Победничка техника Фибоначија се показала много једноставнијом и лакшом за извођење.

Снажно разматрање употребе Фибоначијеве стратегије - Кеиноте

Из низа ћете сазнати да се 1 појављује два пута када почнете да побеђујете. Обавезно се кладите на два броја '1 и 1'. Улог 1 ако добијете, улог 1 поново. Реч је само о томе да буде чак и на крају. Знајте такође да можете искусити ситуацију напред-назад након што се вратите на почетак. Ово је обично резултат сталних промена у победи и поразу.

Уверите се да се придржавате распореда. Додајте последње две опкладе и кладите се на следећи обрт када изгубите. Ако победите, одступите и кладите се на два низа. Ако пропустите потез, математички алгоритам ће бити покварен. Дакле, папир и оловка могу бити потребни за одржавање исправне евиденције.

Закључак

Ако се овај метод показао сигурним, ипак морате бити опрезни око нечега. Увек обратите пажњу на максималну опкладу наведену на табели на којој ћете играти. То је сигурна стратегија, али у игра рулета, ништа није гарантовано.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром
2024-05-19

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром

Новости