Освојите шармантне награде у слот игри Хабанеро'с Витцхес оф Томе

Новости

2023-08-24

Benard Maumo

Хабанеро, познати добављач врхунски онлајн слотови и стоне игре, пружио је очаравајуће искуство кроз своје најновије издање, Витцхес Томе. У овој игри, програмер позива играче да истраже мистериозне дубине шуме ван граница, где их чека скуп вештица са својим магичним напитцима. Слот се може похвалити разним функцијама које ће укључити играче током наградне авантуре.

Освојите шармантне награде у слот игри Хабанеро'с Витцхес оф Томе

Слот машина користи стандардни распоред 5к3 са до 243 начина за победу. Играчи морају да се подударају са најмање три симбола са темом вештица на суседним бубњевима да би добили исплату која достиже 1000 пута већи улог. Вилдс и сцаттер симболи долазе са сопственим исплатама.

Говорећи о дивљини, ови задивљујући симболи могу се реплицирати било где у мрежи. Као што се и очекивало, они могу заменити све симболе плаћања осим скатера када се појаве на колутима, стварајући победничке комбинације обавијене мистеријом. Упаривање пет џокера на суседним котуровима такође може доћи са исплатом која достиже 4,4к улог.

У међувремену, мистериозни сцаттер симболи представљени вештичиним црним потом могу се појавити на колутима за откључавање до 20 Фрее Спинс. Вилд симбол ће остати закључан на истом месту током ове бонус функције. Наравно, ово додатно повећава ваше шансе да освојите максималну исплату од 7,307к.

Протагонист вештица у овој мистичној слот машини такође може да покрене функцију закључаних поновних окретања. Ово ће закључати симбол док се не појави успешна комбинација.

Витцхес Томе је онлајн слот који има велику волатилност и нуди могућност великих награда. Да бисте повећали своје шансе да освојите највећу исплату, Хабанеро додао је пријатељски РТП (повратак играчу) који може да достигне 98,12%.

Поред Витцхес оф Томе, Хабанеро је у последње време био заузет креирањем нових онлајн слотова за своје фанове на најбоља онлајн казина. Крајем јуна компанија издао Сиренину чаролију, авантуристички слот који води играче под воду за узбудљиве победе. Пре тога, компанија је најавила Цристопиа, 3к3 слот који води играче у заслепљујуће кристално царство.

Тони Карапетров, Хабанеро-ов шеф корпоративних комуникација, приметио је:

„Витцхес Томе је слот који изазива трнце и пун функција за оне који су спремни да пригрле магију и тестирају своју срећу. Одушевљени смо што представљамо овај најновији додатак, који обогаћује наш портфолио са још једним импресивним и привлачним насловом.“

Најновије вести

Припремите се за забавни догађај на Хот Цхилли Фест-у који организује Стакелогиц
2023-09-28

Припремите се за забавни догађај на Хот Цхилли Фест-у који организује Стакелогиц

Новости