Новости

November 9, 2023

Оснаживање: Свеобухватна платформа за компаније које се баве играма за унапређење једнакости, разноликости и инклузије

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Време читања: 3 минута

Оснаживање: Свеобухватна платформа за компаније које се баве играма за унапређење једнакости, разноликости и инклузије

Амикус, награђивана специјалистичка агенција за запошљавање игара, и Укиеова иницијатива #РаисеТхеГаме удружили су снаге како би покренули Емповер Уп. Ова свеобухватна платформа је дизајнирана да опреми компаније које се баве играма свих величина са знањем, оквирима, упутствима и ресурсима који су им потребни да успоставе, побољшају или унапреде своје политике, праксе и процесе за једнакост, разноликост и инклузију (ЕДИ).

Подршка компанијама за игре на њиховом ЕДИ путовању

Емповер Уп је погодан за све компаније које се баве играма, без обзира на то где се налазе на свом ЕДИ путовању. Платформа нуди уводни део који пружа преглед ЕДИ-ја и његовог значаја. Такође покрива различите карактеристике различитости и недовољно заступљене групе, нудећи посебне савете и смернице за сваку.

У основи Емповер Уп-а је практична алатка за проверу здравља која омогућава компанијама за игре да упореде свој напредак на свом ЕДИ путу. На основу резултата, платформа усмерава компаније и појединце ка одређеним областима где могу да пронађу релевантне савете и кораке који се могу предузети како би кренули напред.

Свеобухватни водич за ЕДИ

Одељак ЕДИ Јоурнеи Емповер Уп пружа свеобухватне информације и упутства о различитим областима, укључујући:

 • Почетак
 • Култура вашег радног места
 • Запошљавање и запошљавање
 • Развој и задржавање особља
 • Маркетинг и комуникације
 • Приступачност и представљање
 • Активности & Оутреацх
 • Законски услови

Ресурси и подршка

Емповер Уп такође нуди одељак Ресурси који садржи инспиративне студије случаја из студија који већ истичу ЕДИ, именик ЕДИ организација и иницијатива, и речник појмова. Платформа ће такође пружати редовна ажурирања о вестима и догађајима.

Постаните члан Емповер Уп

Студије и појединце се подстиче да се пријаве као чланови Емповер Уп како би стекли додатне погодности, укључујући:

 • Провера стања и чување резултата за праћење напретка
 • Приступ информативним студијама случаја из других компанија и организација за игре
 • Означавање чланака у личну листу за читање
 • Ресурси за преузимање, као што су шаблони докумената и политика
 • Примање месечног билтена
 • ВИП позивнице за Емповер Уп догађаје

Непрофитна иницијатива

Емповер Уп је непрофитна платформа вођена од стране индустрије коју су развили Амикус и #РаисеТхеГаме. Има за циљ да подржи компаније које се баве играма у Великој Британији у њиховим напорима да побољшају ЕДИ.

Тестимониалс

Лиз Принс, пословни менаџер у Амикусу, изразила је мотивацију иза Емповер Уп-а, наводећи да многи студији и запослени препознају важност стварања инклузивних и гостољубивих организација, али се често боре да знају одакле да почну. Емповер Уп је креиран да одговори на ову потребу обезбеђивањем централизоване платформе за кораке који се могу предузети у области ЕДИ.

Дом Шо, координатор за једнакост, разноликост и инклузију за Укие и менаџер #РаисеТхеГаме, похвалио је покретање Емповер Уп-а и нагласио важност разноликости и инклузивности у индустрији игара. Он је истакао да Емповер Уп постоји да би оснажио организације и појединце у индустрији игара у Великој Британији да унапреде своје ЕДИ знање и праксу кроз мерљиве и делотворне кораке.

У закључку, Емповер Уп је вредна платформа која компанијама за игре нуди алате и ресурсе који су им потребни да побољшају своје напоре за једнакост, разноликост и инклузију. Регистрацијом као Емповер Уп Мемберс, студији и појединци могу да приступе обиљу информација, студија случаја и подршке за покретање позитивних промена у индустрији.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости