Новости

September 28, 2020

Основне покер стратегије

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Покер играчи почетници се обично боре да остваре пристојан профит од своје игре. Други се боре да чак и после дужег играња чак и да се разбију, што може бити прилично обесхрабрујуће. Главни разлог за то је обично употреба погрешних стратегија или неуспех у употреби било које стратегије. Искусни играчи су познати по свом мајсторству и коришћењу ефикасних покер стратегија. Избор стратегије за било коју игру зависи од различитих фактора, као што су ниво вештине противника и врста покера. Неке од стратегија које могу направити разлику између искусних играча и почетника су истакнуте у наставку.

Основне покер стратегије

С обзиром на опсеге

Први играчи покера обично узимају у обзир руке уместо распона када схвате шта њихови противници могу имати. Покушај да се одреди одређена рука је много тежи и често резултира погрешним одлукама. Рад са дометом је много лакши, али оставља играчу мање могућих потеза. Да би измерио опсег руку, играч ће можда морати да посматра и забележи фреквенције низа руку за одређеног играча током неколико рунди. Информације се затим могу користити за доношење виталних одлука, као што је цалл или фолд. То може бити разлика између стицања огромног профита или великих губитака.

Коришћење различитих стилова играња

Искусни играчи користе различите стилове игре. То не само да чини игру много занимљивијом, већ и отежава противницима да читају игру играча. Неки од уобичајених стилова игре укључују пасивне, агресивне, лабаве и чврсте приступе, од којих сваки има своје предности и недостатке. Потребно је време и труд да се савладају различити стилови играња. Међутим, могућност примене ових стратегија током играња подиже аматерске покер играче на следећи ниво. Осим што побољшава перформансе играча, то такође отежава противницима да формирају своје стратегије. Игра постаје лакша када противници играју без стратегије и под притиском.

Израчунавање пот Оддс

Професионални покер играчи ће увек израчунати пот шансе. У идеалном случају, ово подразумева да играч прати своје покер жетоне и жетоне других играча на столу током целе игре. То је посебно важније када су улози који се играју високи, иако би израчунавање пот оддса требало да се уради за све игре. Идеја иза ове стратегије за играча је да разуме могући однос жетона за освајање у односу на шансе за освајање пота и износ који треба освојити. Број жетона који су остали противницима такође се може користити за предвиђање потеза које ће вероватно направити у различитим ситуацијама.

Три покер стратегије које обећавају успех у казину

Покер, као и већина казино игара, је игра стратегије и духовитости. Овај чланак дели неке практичне стратегије које помажу играчима покера да дођу до победничког пута.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром
2024-05-19

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром

Новости