Откривено: Како су италијанске кладионице преживеле тешку годину

Новости

2021-08-28

Eddy Cheung

Од невиђеног доласка пандемије коронавируса 2020. године, ударни таласи су се осетили у мноштву индустрија.

Откривено: Како су италијанске кладионице преживеле тешку годину

Један посебан простор који је осетио притисак била је индустрија коцкања – која се најинтензивније осећала у Италији. Тржиште коцкања у земљи је задобило дивљи ударац када је постојала забрана маркетинга коцкања током изолације и стрмоглавог раста пореза.

Кључ за преживљавање

Упркос овим тешким ударцима, индустрија коцкања је одговорила интуитивно, користећи интернет као своју спасоносну милост. Дигиталне понуде као што су онлајн казина и игре подстакао је повећање прихода од 95% широм интернет сектора – класичних казина као нпр БетВицтор, Играј Миллион, и Играј Гранд сви су били финансијски напредни током удара таласа коронавируса.

Кључни показатељ који треба одузети од ове интернет тираде је прилив нових корисника коцкања који се региструју да постану онлајн играчи. Због тога што су људи били приморани да остану код куће због ограничења затварања, више оних који су били склони коцкању прибегло је онлајн понудама које су имале компаније од поверења. 2020. је била година гејмификације, са низом дигитализације који се дешавао у свим индустријама: радна окружења су сведена на Зоом позиве, а казина су сведена на свеобухватне онлајн пакете. Ова погодност је технички позитиван за многе кориснике, који сада могу приступити индустрији коцкања из удобности својих домова.

Коментари генералног директора

Фабио Сцхиаволин, извршни директор Снаитецх-а, прокоментарисао је: „Подаци за 2020. показали су јасну индикацију дигитализације потражње за свим добрима и услугама, уз подршку затварања малопродаје 2020. са потрошачима који уживају у дигиталној понуди са већим поверењем

Упркос налету пандемије који је донео невиђене промене у индустрији, Казина у Италији морали да преброде ову врсту олује у прошлости. Године 2019. донета је Уредба о достојанству, којом су забраниле скоро све промоције казина. Са овим неуспехом, коцкарске куће су биле принуђене да пронађу нове начине да гурну кориснике на интернет који су се протезали изван оглашавања и маркетинга. Напори су преусмерени на коришћење малопродајног присуства као методе генерисања потенцијалних купаца, што је заправо повећало бруто приход од игара. Ово може бити изненађење за многе људе, којима би могла бити драга идеја да је промотивни маркетинг један од главних начина за генерисање потенцијалних клијената, повећање корисника и на крају повећање продаје.

Донекле контраинтуитивно, редиговање и ометање промоције у вези са коцкањем је наизглед учврстило тржишни удео међу великим компанијама у индустрији, укључујући 21цасино, Казино без бонуса, и Роиал Спинз. Лекције које се овде могу научити су бројне, јер показује индустријама широм света да постоје иновативни начини да се опораве од препрека и препрека. Пандемија коронавируса била је непредвиђена и нова, што представља озбиљнију претњу од многих прошлих ограничења. Међутим, чињеница да казина у Италији успели да значајно ојачају свој тржишни удео, повећају своју корисничку базу и преовладају, показује да постоје путеви за опоравак за многе индустрије. С обзиром на заокрет ка свету казина и коцкања који се више базира на мрежи, нема бољег времена него сада за напредну индустрију са неким од најбољих онлајн казина.

Најновије вести

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате
2022-09-27

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости