Новости

July 20, 2023

Плаи'н ГО доноси неке хаотичне победе у свом најновијем Слоту Сцролл оф Сетх

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Кроз историју, бог олуја, пустиња и нереда је био популаран под разним именима. На пример, стари Египћани су га називали Сетом. Плаи'н ГО је одлучио да пробуди древно божанство у Сцролл оф Сетх. Циљ је набавити стари свитак и искористити његову невероватну моћ претварања било чега у злато!

Плаи'н ГО доноси неке хаотичне победе у свом најновијем Слоту Сцролл оф Сетх

Љубитељи слотова ће окретати 5к3 бубњеве како би сместили успешне комбинације симбола на 50 различитих исплатних линија. Док то раде, могу да открију потенцијални Сетов свитак, повећавајући вероватноћу да сакупе неке великодушне награде.

Имајте на уму да се Сетов свитак може појавити на трећем колуту, покрећући горњи колут да се врти хоризонтално са Вилдс. Ако се Вилд симбол појави на колуту изнад главе, доњи колути ће бити испуњени Вилдс, што може довести до велике исплате!

Слетање три или више златних Анкх Сцаттер-а ће наградити играче одређеном количином бесплатних окретаја, у зависности од Сцаттер симбола који се појављују. Током рунде бесплатних окретаја, играчи могу да откључају други ниво бонуса Сцролл оф Сетх. Ако се појави други Сетов свитак, он ће се појавити на хоризонталном колуту, потенцијално додајући Вилд множитеље на колуте.

Тема старог Египта је популаран избор за играче најбоља онлајн казина. Плаи'н ГО је направио широку лепезу очаравајућих онлине слотови са овом естетиком, укључујући:

  • Анкх од Анубиса
  • Серија Књига мртвих
  • Вилде цоллецтион

Плаи'н ГО у последње време објављује узастопне слотове. 13. јула компанија је објавила Мерлин: Путовање пламена, проширујући трендовску сагу о Мерлину.

Георге Олексзи, шеф одјела за задржавање игара у Плаи'н ГО, изјавио је:

„Многи од нас у Плаи'н ГО-у, поред играча, обожавају тему Древног Египта, и то се може одразити у нашем опсежном каталогу фантастичних наслова смештених у овом жанру. Додавање великој библиотеци игара је Сцролл оф Сетх, самостална ИП адреса која ће сигурно пружити фановима пријатно и свеже искуство са јединственим карактеристикама. , нордијска митологија или научна фантастика. Ово захтева иновативне функције и системе, попут Сетовог додатног колута, да би ствари биле свеже и занимљиве."

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости