Новости

October 12, 2023

Плаин ГО покреће Рагинг Рек 3 са три узбудљива режима бесплатних окретаја

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Плаи'н ГО, провајдер иГаминг софтвера са седиштем на Малти, најавио је трећу верзију своје серије Рагинг Рек са најбољим учинком. Као што се и очекивало, нови слот води играче на путовање назад у доба Титана, где ће уживати у узбудљивим карактеристикама и три потенцијална бонуса. Период креде се дешава на познатој табли за игру 6к4, са играчима који упарују најмање три симбола на суседним котуровима да би добили импресивне награде.

Плаин ГО покреће Рагинг Рек 3 са три узбудљива режима бесплатних окретаја

У овој игрици са животињским темама, Рагинг Рек је у потрази и има своје нишане чврсто на свом циљу. Са три до шест сцаттер-а који се појављују на колутима током основне игре, играчи могу да активирају рунду бесплатних окретаја и бирају између три посебна бонуса, укључујући:

  • Феединг Френзи
  • Опстанак
  • Хатцхлинг Маниа

Током Феединг Френзи, један од четири симбола диносауруса ће бити плен. Рагинг Рек ће тада газити по колутима док лови мету. Ако она слети на колут плена, то ће повећати мерач лудила. Запамтите да ће вам ова функција пожељети добродошлицу са до 13 бесплатних окретаја, у зависности од броја скатера. 

Плаи'н ГО каже да режим преживљавања више личи на бонус игру Задржи и победи, која је тренутно у тренду онлајн казина. Игра се на 12 колутова са симболом Рек колекционара у простору 2к2. На почетку овог режима, играчи добијају три живота и морају да се труде да остану живи и сакупе победе на Рек колектору док окрећу колутове. Као у већини Холд анд Вин онлине слотови, рунда се завршава након три узастопна пораза, при чему свака победа ресетује животе на три. 

на крају, Рагинг Рек играчи могу да изаберу функцију Хатцхлинг, где се Рек иконе неће појавити. Уместо тога, младице које се појављују на колутима постаће лепљиве током целе бонус игре. Ове иконе ће се појавити са вредношћу множитеља 2к или 3к.

Према програмер, овај наслов осигурава да је серија Рагинг Рек заслужила своје место као један од најпопуларнијих наставака у оквиру својих књига. Игра се придружује другим серијама са најбољим учинком као што су Боок оф Деад и Свеет Алцхеми, са лансирањем добављача Свеет Алцхеми 2 у јуну 2023. 

Коментаришући наслов, амбасадор игара у Плаи'н ГО, Магнус Валлентин је рекао: 

„Веома се радујемо што ћемо видети шта играчи мисле о Рагинг Рек-у 3. Додајући овој већ популарној серији, Рагинг Рек 3 доноси све оно што су играчи волели у претходним насловима, док такође додаје неке нове узбудљиве функције за играче да потопи своје зуби у. 

„На пример, бонус функција Хатцхлинг Маниа заправо види како Рекс заузима позадинско седиште док њено легло увежбава сопствене вештине лова. Понашајући се као индивидуални покретни дивљи, мање верзије своје мајке, ове бебе Рекс се крећу од колута до котура стварајући шансу за више Они чак могу донети и множилац!"

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости