Плаисон креће на путовање Египтом са ноћима у Гизи: Задржи и победи

Новости

2023-04-21

Benard Maumo

Плаисон, водећи добављач слотова на мрежи, најавио је деби Гиза Нигхтс: Холд анд Вин. Ова игра се може показати као одличан додатак серији компаније Холд анд Вин, која је тренутно у тренду најбоља онлајн казина широм света

Плаисон креће на путовање Египтом са ноћима у Гизи: Задржи и победи

То је игра богата функцијама која позива играче на узбудљиву експедицију унутар једног од седам светских чуда, египатских пирамида. Током путовања, играчи ће проћи кроз стари град Гизу да траже богатство. Авантура се дешава на 5 колутова и 3 реда са до 25 линија за опкладу. 

Једна од истакнутих карактеристика ове потпуно нове слот машине је популарни програмеров Бонус Боост режим, који се још једном враћа. Симбол Мистери је још једна узбудљива карактеристика, која ресетује број поновних окретаја на три. Овај процес ће се понављати док се сви поновни окрети не потроше или док бонус симболи не заузму све ћелије на колутима. Сакупљање довољно бонус икона може вас наградити великим џекпотом од 5000к. 

Осим што игра централну улогу у бонус игри, мистеријски симбол се такође може насумично променити у симболе Мини, Минор или Мајор Јацкпот. Више мистериозних симбола се може појавити током бесплатних окретаја или окретања са симболом Боост, откривајући један за другим. Штавише, функција Ектра Бонус ће омогућити играчима да открију нове методе за активирање бонуса за задржавање и победу.

Као што се и очекивало, Режим бесплатних окретаја ће се покренути сваки пут када играчи слете најмање три скатера било где на колутовима. Играчи добијају осам бонус окрета за три скатера и додатних осам након што сакупе три скатера у бонус рунди.

Коментаришући игру, Тамас Кусзтос, Плаисонов главни комерцијални директор, рекао је: „Гиза Нигхтс: Холд анд Вин је одличан додатак нашој библиотеци, додајући привлачност Гизе нашој серији игара са египатском тематиком. Механика Холд анд Вин је омиљени играчи и са интегрисаном функцијом Боост, они ће сигурно имати узбудљиво време када истражују нашу понуду играња по мери."

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја