Плаисон проширује румунско присуство уз Супербет понуду

Новости

2019-09-11

Eddy Cheung

Плаисон је званично најавио своје партнерство са Супербетом, који види да провајдер садржаја игара покрива Румунију у својим напорима за глобално ширење. Ова изјава долази једва недељу дана након званичне објаве о партнерству између Плаисон-а и Иобетита, још једног водећег европског оператера за онлајн игре.

Плаисон проширује румунско присуство уз Супербет понуду

Партнерство се донекле очекивало након што је Плаисон успешно поднео захтев за лиценцу класе ИИ од стране ОЊН-а, румунског регулатора за игре на срећу. Супербет је један од водећих румунских оператера за клађење, а ово партнерство показује намеру Плаисона да успостави снажно присуство на тржишту. Веза значи да Плаисон насловима сада могу приступити сви Супербет играчи.

Вин-Вин партнерство

Обе стране су изразиле пуно ентузијазма за ово партнерство. Плејсонова директорка продаје Бланка Хоморе изјавила је да је Румунија кључно тржиште у стратегији ширења компаније. Рад са оператером који има значајан удео на тржишту има потенцијал да упозна милионе играча са Плаисоновим насловима.

Директор Супербетовог сектора за игре на срећу, Хедер Фокнер, очекује да ће уговор повећати конкурентност оператера тако што ће својим играчима понудити опсежнији сет опција. Слотови као што су Солар Куеен, Холд анд Вин и Фруит Супреме су се показали као популарни на глобалном нивоу и требало би да се добро понашају на румунском тржишту.

Шта овај договор значи

Овај договор обема странама даје платформу за развој свог пословања и повећање свог статуса у индустрији. За Супербет, овај договор им омогућава да диверзификују своју понуду. Раније је Супербет углавном функционисао као операција за спортско клађење. Сада могу привући шири спектар клијената са Плаисон слотовима и играма.

Плаисонов статус као водећег глобалног добављача садржаја за игре зависи од њихове способности да константно повећавају свој тржишни удео. То је оно што њихову експанзију у Румунији, овим уговором, чини толико важним. За Плаисон, Румунија може да делује као лансирна платформа одакле могу успоставити снажно присуство у источној Европи.

Фокус на Румунију и источну Европу

Плаисонов уговор са Супербетом део је заједничког пројекта проширења који је усмерен на Румунију и шири регион Источне Европе. Плаисон је такође најавио сличан споразум са другим значајним румунским оператером, Платинум Цасино. Ово је додатак другим пословима са оператерима у Летонији и Бугарској.

Тржиште источне Европе је дуго маргинализовано од стране великих глобалних брендова за онлајн коцкање и провајдера садржаја. Ово представља неискоришћено тржиште са милионима нових играча, нешто што је Плаисон јасно препознао. Глобална индустрија игара на мрежи постаје све конкурентнија, а добављачи садржаја морају бити агресивни у ширењу свог досега.

Плаисон проширује румунско присуство уз Супербет понуду

Детаљи партнерског уговора између Плаисон-а и водећег румунског оператера за онлајн клађење, Супербет. И шта то значи за Плаисонову експанзију.

Најновије вести

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2
2023-06-01

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја