Прагматиц Плаи проширује Биг Басс франшизу новом рату

Новости

2023-04-13

Benard Maumo

Иконични 'Биг Басс' слотови су донели Прагматиц Плаи огроман успех, са Биг Басс Бонанза у тренду најбоља онлајн казина. Недавно је истакнути добављач садржаја најавио да ће бацити своје мреже назад у воде како би уловио више рибе уз Биг Басс Холд & Спиннер. Ова игра уводи нове елементе уз очување оригиналних карактеристика које су учиниле серију познатом.

Прагматиц Плаи проширује Биг Басс франшизу новом рату

Играна у формацији 5к3, Биг Басс Холд & Спиннер нуди опуштену атмосферу и веселу музичку партитуру. Као што се и очекивало, легендарни лик рибара се враћа да прати играче у њиховој мисији да извуку велике награде. 

Уз то, играчи могу добити 10, 15 или 20 бонус окретаја када се појави 3, 4 или 5 сцаттер симбола. Током бесплатних окретаја, рибар се може појавити и прикупити било коју икону рибљег новца за играче. Функција базуке ће се активирати ако нема икона за рибљи новац, насумично додајући рибље симболе на колутове. Запамтите да су поновни окидач и повећани множитељ могући ако видите четири ова рибара у бонус рунди. 

Играчи такође могу да активирају бонус функцију Холд & Спиннер ако се током основне игре појаве три новчића. Тада ће сви симболи, који активирају новчиће, напустити сцену пре него што се одобри четири понављања. Поред тога, играчи могу сакупљати дијаманте веће вредности за тренутне новчане победе. 

Коментаришући вести, Ирина Цорнидес, главни оперативни директор Прагматиц Плаи-а, рекла је да је Биг Басс Холд & Спиннер проширење хваљених Биг Басс слотова компаније са функцијама као што су ретриггери, фисхерман вилдс и мултипликатори за велике награде. Цорнидес је додао да је максимални добитак 10.000к, што ову слот машину чини једном од најиздашнијих наслова у колекцији Биг Басс Бонанза и сигурно ће остати фаворит међу играчима.

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја