Новости

September 14, 2023

Раид тхе Схип за огромне награде у Релак Гаминг'с Деад Ман'с Траил Дреам Дроп

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Релак Гаминг, водећи агрегатор садржаја и програмер онлајн казино игара, позива играче да се придруже поморској авантури у свом најновијем спектакуларном џекпоту, Деад Ман'с Траил Дреам Дроп. Овај слот са пет колутова са високом променљивошћу укључује 40 исплатних линија, нудећи потенцијал за велике победе са својом функцијом новчића, узбудљивим Траил Бонусом и, наравно, Дреам Дроп Јацкпотом.

Раид тхе Схип за огромне награде у Релак Гаминг'с Деад Ман'с Траил Дреам Дроп

Када се појаве три или више бонус симбола, игра ће открити мапу пирата, а морнари ће се упустити у изузетну авантуру у непознате земље за Траил Бонус. Траил Бонус ће водити играче по мапи да скупе плен, чинећи чак 1-9 корака у сваком скретању.

Када посуда коначно дотакне плочицу, активира једну од петнаест различитих реакција, у распону од множитеља до колекционарских симбола, па чак и неочекиваних добитака новчића!

Наслови би могли бити прилично профитабилни, као што је Сцоут, који може повећати вредност стандардне плочице до 1000к. Једнооки множи вредност стандардне плочице између 2к и 5к, док командант подиже вредност обичних плочица са 3к на 5к. На крају, Колекционар акумулира збир свих регуларних плочица.

У једном тренутку током сесије играња, играчи ће приметити да је екран игре испуњен новчићима. Тада ће пирати бити награђени значајном количином новца јер ће вредност свих видљивих новчића бити дата одједном.

Релак Гаминг је такође додао џекпот Дреам Дроп, који је недавно створио свој десети милионер код једног од водећих сајтови онлајн казина у Европи. Као иу другим Дреам Дроп онлине слотовима, играчи могу покренути бонус након што попуне мрежу игре симболима Дреам Дроп. Како се играч креће по табли, он ће додати на мерач џекпота сваки пут када наиђе на одређену икону џекпота. Џекпот ће се активирати када сакупе одговарајућу количину одговарајућих плочица.

Ово онлине слот додаје колекцији програмера софтвера од 4.000+ наслова. Недавно је компанија објавила Јокер Сплит, са несташним и награђујућим ликовима.

Шели Хана, директор производа у Релак Гаминг-у, говорила је о лансирању, коментаришући:

„Деад Ман'с Траил је једна од најчешће играних Релак игара, фантастично је моћи да повећате ову легендарну титулу уз додатак Дреам Дроп Јацкпота. Једва чекамо да видимо како се играчи пењу на брод и испловљавају у потрази за награде“

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости