Новости

February 6, 2022

РДР2 Покер: Како играти и победити

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

2018 Роцкстар Гамес је одлучио да ода још један класични омаж култури Дивљег запада преко Ред Деад Редемптион 2. Као и њена претходница, Ред Деад Редемптион из 2010-их, ова игра телепортује играче назад у 1899. и прати ескападе одметника Артура Моргана. Артур покушава да преживи владине снаге и ривалске банде у овој игри из првог и трећег лица.

РДР2 Покер: Како играти и победити

Али овде није све у пуцњави из акционог оружја. Ова игра има своје РДР2 покер да још више подигне улог. Играње покер у РДР2 представља играчима одличан начин да брзо зараде док уживају у забавној емисији.

Али то је ако знате како да играте покер у РДР2. Читајте даље да бисте научили!

Где играти РДР2 покер?

Пре него што научите како да играте уграђену игру покера, упознајте локације за стоне игре. Као што се и очекивало, сајтова је много широм мапе. На пример, можете откључати Поглавље 2 игре и завршити мисију „Ко није без греха“. Заузврат, играћете покер на једној од пет локација на Флатнецк Статион. Пијани проповедник, велечасни Свонсон, такође ће бити на столу.

Играчи такође могу да играју покер у РДР2 против других чланова Ван дер Линде банде у главном кампу. Остала места за игру укључују Валентине, Блацкватер, Тумблевеед и Саинт Денис. Имајте на уму да локације као што су Флатнецк Статион и Валентине имају ниже улазнице, па су стога савршене за почетнике. С друге стране, играјте у Саинт Денис или Блацкватер ако сте сигурни у своје покер вештине.

РДР2 Покер: Како играти и победити

Валентиново ноћу

Ред Деад Редемптион 2 покер правила

Ако сте играли покер на онлајн казино раније, не бисте имали никаквих проблема да се сместите за РД2Р сто. То је зато што игра примењује слична правила на уобичајени Текас Холд'ем. Другим речима, играчи користе две карте које су им подељене да би створили победничку руку. 

Без обзира на то, рунда игре почиње након што се картице стола у центру преокрену. Затим, играчи могу одустати и напустити рунду или кладити неке жетоне у зависности од тога шта имају. Играчи такође могу проверити и пренети опкладу следећем играчу или повећати ако постоји опклада у тренутној рунди. Ваш главни циљ је да смањите банкролл ваших противника тако што ћете створити највишу руку.

Рангирање покер рука у овој мини игрици иде овако:

  • Роиал флусх – Прављење руке са 10-ЈККА исте боје.
  • Страигхт флусх – Имати пет карата једне боје исте секвенце, нпр. 5-6-7-8-9.
  • Четири иста – Четири картице сличне вредности попут 9-9-9-Ј.
  • Пуна кућа – Три картице сличне вредности и две картице исте вредности, нпр. 8-8-8-7-7.
  • Флусх – Пет карата исте боје.
  • Право – Пет узастопних карата, али различитих боја.
  • Трилинг – Три картице сличне вредности и две картице различите вредности као што је 5-5-5-3-2.
  • Два пара – Две карте истог ранга и две картице сличне вредности различитог ранга, нпр. 4-4-5-5-3.
  • Један пар – Две картице сличне вредности са три картице различите вредности, нпр. 9-9-2-3-4.

Након што дође до последње рунде клађења, долази до обрачуна где сваки играч открива своје карте. Најбоља комбинација од пет карата је узета са ваше рупе и заједничких карата, са вишим рангирањем у руци.

Про врх: Када чекате на своју акцију, користите згодну функцију „Ауто-Бет“ да унапред подесите следећу радњу. Можете чак и да откажете изабрану радњу пре него што дођете на ред за клађење. 

РДР2 Покер: Како играти и победити

Ред Деад Редемптион 2 Онлине Покер

Како освојити РДР2 покер руку

Прво, ниједна стратегија не може гарантовати победу у било ком коцкању. Једноставно речено, покер се углавном заснива на срећи упркос неколико савета и трикова за повећање шансе за победу. Чак се погоршава са дигиталним противницима којима не можете ефикасно да читате њихове емоције.  

Али нису све лоше вести. Када играте покер, блефирање када имате слабу руку је функционална стратегија. Међутим, ова стратегија може имати лоше резултате када се игра против искусних професионалаца. Такође, играјте на велико ако имате јаку руку и сви чекају. Ово може убедити друге играче да одустану. Друга ствар, изаберите други сто ако имате лош дан на тренутном.

Запамтите да РДР2 покер има онлајн режим за више играча. Ово вам даје савршену прилику да блефирате до победе. Још боље, можете направити приватни сто и играти се са својим блиским пријатељима. Да бисте то урадили, уђите у траку са покер столом и држите дугме квадрат/Кс. Сада наставите да позовете своје пријатеље и уживајте у игри заједно.

Спреман за игру?

Играње покера у РДР2 је забавно. Даје вам преко потребан предах од безобзирног уништавања и убиства у игри. Такође, можете освојити неколико новчића да бисте унапредили свој каубојски посао ако имате среће.

Али то није афера бесплатно за све. Свака игра има мали буи-ин од 1$ до 5$. Као што је већ речено, износ зависи од локације и сложености нивоа игре. Али што више платите, већа је награда. Дакле, само напред и освојите руку. Само немојте пуцати у противника када изгубите!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Кретање кроз талас онлајн казина: Водич за безбедно и забавно играње
2024-04-18

Кретање кроз талас онлајн казина: Водич за безбедно и забавно играње

Новости