Ред Раке Гаминг се враћа у Египат са Рамзесовим наслеђем

Новости

2023-04-20

Benard Maumo

Ред Раке Гаминг, водећи добављач слотова на мрежи, најавио је авантуристичко путовање назад у Древни Египат са Рамзесовим наслеђем. То је најновији слот компаније, који води играче у мисију да пронађу скривена блага уз помоћ самог фараона. И да повећате своје шансе да освојите награду на најбоља онлајн казина, овај видео слот садржи невероватних милион начина за победу, плус мини-игру и режим бесплатних окретаја. 

Ред Раке Гаминг се враћа у Египат са Рамзесовим наслеђем

Ова игра ће вас превести у Рамзесову пирамиду, где ћете видети зид који се постепено подиже како победите да бисте откључали више редова. Поред тога, све пирамиде које се појављују на било ком колуту игре се додају на траку напретка, активирајући мини-игру након што се попуни мерач.

Мини-игра почиње са скривеним редовима и четири бонус окретања, означена сликом путира. Сваки бесплатни обрт може наградити играче низом пуним награда, укључујући директне награде засноване на џекпоту, симболе са наградама или више путира. Идеја је да се стигне до горњег реда и открије скривено Рамзесово богатство.

У међувремену, Рамзес је ДИВЉИ симбол у овој потпуно новој игри, замењујући све остале симболе поред иконе БОНУС. Наравно, ово може помоћи играчима да покрену још веће добитне комбинације. 

Тхе режим бесплатних окретаја ће се активирати када три или више симбола храма слете на колутове. Играчи могу да освоје 8, 12 и 16 бонус окретаја након што сакупе три, четири и пет сцаттер симбола. Али пре него што почну бонус игре, игра ће открити четири реда, са два нова реда која се појављују сваки пут када формирате добитну комбинацију.

Ред Раке Гаминг верује да ће ова игра одушевити играче свих узраста и стилова у својој мрежи казина. Нови видео слот је лансирао Ред Раке Гаминг' на својој светској мрежи 13. априла 2023. и такође је доступан преко алатке за турнире добављача.

Најновије вести

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2
2023-06-01

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја