Новости

June 15, 2023

Релак Гаминг објављује нови додатак серији Монеи Траин

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Релак Гаминг, добро познати иГаминг агрегатор и провајдер јединственог онлине слотови, представља своју најновију игру, Монеи Траин Оригинс Дреам Дроп. Игра је најновији део изузетно успешне серије Монеи Траин, која је почела 2019. 

Релак Гаминг објављује нови додатак серији Монеи Траин

Монеи Траин још једном види како се воз враћа на станицу. Игра остаје верна својим коренима додавањем веома нестабилне акције, где је банда лопова надмеће за 10.000к главну награду. Али то није све за шта се вреди борити. Воз носи програмерову Дреам Дроп Јацкпот функцију, познату по стварању инстант милионера у најбоља онлајн казина

Акција се дешава на табли за игру 5к4 где играчи могу да упаре симболе на до 40 линија опкладе. Морате да ускладите најмање три симбола да бисте добили исплату која достиже 20к већи улог. Дивљи симбол (укрштене пушке) се такође може појавити на колутовима и заменити све иконе плаћања осим скатера. Ово додатно повећава ваше шансе за велику исплату. 

Како се акција наставља, играчи могу пронаћи 3+ бонус симбола било где на колутима да би активирали бонус рунду Монеи Царт. Ово ће вам доделити три понављања, која ће се ресетовати на три кад год убаците исти симбол у бонус рунди. Поред тога, овај симбол може открити и додати вредност множитеља вашој почетној опклади.  

Они који су играли почетне рате наћи ће класичне симболе Монеи Траин, као што су:

  • Цоллецтор
  • Персистент Цоллецтор
  • Платилац
  • Персистент Паиер

Релак Гаминг иде даље у увођењу нових ликова у игру, укључујући Банкара и Исцелитеља. Обе иконе су јединствене јер могу да додају вредност свим симболима када се појаве, док исцелитељ оживљава симболе сакупљача или платиша, дајући играчима нове животе да одагна банду. 

Када играчи попуне колону симболима, отвориће се додатни колут, који нуди шансу за још веће награде. Такође, играчи могу да активирају Дреам Дроп Бонус тако што ће убацити 20 Дреам Дроп симбола, омогућавајући им да освоје различите џекпотове упарујући три иконе у мини-игри бирај и кликни.

У септембру прошле године, Релак Гаминг је најавио деби Монеи Траин 3 са невероватном максималном исплатом од 100.000к. Али укључивање Дреам Дроп Јацкпота у најновији додатак сигурно ће привући још више играча у ову серију. 

Коментаришући игру, Шели Хана, директорка казино производа у Релак Гаминг-у, изјавила је: 

„Било је само питање времена када ће се дивови, а то су Монеи Траин и Дреам Дроп, окупити у једном невероватно узбудљивом новом издању. Нисмо могли бити више одушевљени што можемо понудити играчима нешто што су тражили од дана када је Дреам Дроп Јацкпот је званично објављено“

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости