Новости

October 13, 2023

СБЦ Латиноамерица добија спонзорство од Ваздана уочи кључног регионалног догађаја

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Ваздан, вишеструко награђивани добављач софтвера за онлајн казино са сједиштем на Малти, изабран је да спонзорира СБЦ Латиноамерица 2023. Ова номинација је због посвећености компаније да играчима пружи најсавременију технологију игара и највиши ниво корисничког искуства. 

СБЦ Латиноамерица добија спонзорство од Ваздана уочи кључног регионалног догађаја

Према речима Ваздана, компанија је узбуђена што ће учествовати на овом догађају и наставити своје присуство на латиноамеричком тржишту игара. На СБЦ Суммит Латиноамерица, Ваздан ће изложити све предстојеће серије својих иновативних онлајн слотова и промотивних алата. 

Почевши од 31. октобра у Мајамију, Сједињене Америчке Државе, програмер игара ће поставити свој штанд на штанду Б32. Посетиоци на овом штанду ће имати прилику да искусе врхунске и нове игре компаније слотови, као што су Лос Муертос ИИ и Боок оф Фаитх. 

Осим тога добављач софтвера ће представити своје предстојеће мрежне промоције на догађају. Ваздан ће објавити ХаллоВИН и Ксмас Дроп, део наградног фонда од 2.650.000 долара код партнера компаније онлајн казина. Изложба ће такође укључити избор промотивних алата који ће предводити признати Мистери Дроп и Јацкпот Раин мреже. 

Ова најава долази након што је Вазданов недавно присуствовао Самит СБЦ у Барселони 2023. Током догађаја, Вазданов тим је представио своје производе за игре на срећу представљајући промотивну мрежу Јацкпот Раин. 

На предстојећем самиту СБЦ Латиноамерица 2. новембра, Ваздана ће представљати:

  • Мицхал Имиолек - генерални директор
  • Андрзеј Хила - ЦОО
  • Изабела Сłодковска-Попиел - шефица управљања рачунима за Северну Америку и Латинску Америку
  • Јоанна Здановска из тима за управљање рачунима

Мицхаел Имиолек, извршни директор Ваздан, рекао:

„СБЦ Суммит Латиноамерица се брзо етаблирао као један од најживљих, најузбудљивијих догађаја у календару и ми смо одушевљени што не само присуствујемо, већ и спонзоришемо емисију. Од нашег потпуно новог низа игара до наше узбудљиве промоције алата, имаћемо много изложених на штанду Б32 и једва чекамо да пожелимо добродошлицу учесницима у наш свет током конференције!"

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Пореклом из живописних предела Новог Зеланда, Прииа Пател је истраживачки динамо који стоји иза детаљних увида ОнлинеЦасиноРанк-а. Њен педантан приступ подацима и трендовима револуционирао је начин на који играчи перципирају и крећу се кроз пејзаж казина на мрежи.

Send email
More posts by Priya Patel

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости