Новости

April 22, 2020

Слот машине: Велика историја забаве

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Слот машине су, без икакве сумње, једна од најпопуларнијих коцкарских игара, како у традиционалним тако и у онлајн коцкарницама. Историја њиховог проналаска и развоја је фасцинантна и вреди погледати, посебно за оне који су заиста страствени у вези са овим узбудљивим и привлачним начином да окушају срећу.

Слот машине: Велика историја забаве

То је прича која иде руку под руку са љубављу према игрицама људи који су их измислили, а циљ је био да забави милионе коцкара широм света. Од првих механичких модела до најновијих виртуелних онлајн слотова уживо, ове машине су током година пролазиле кроз сталне промене и побољшања.

Тхе Фирст Слотс

Ситман и Пит су још 1981. године објавили машину која је имала механизам заснован на бубњевима и покер картама. Играчи би убацили новчић и повукли полугу да се окрећу. Ако су карте показивале победнички поен, онда би у бару добили награду, на пример, бесплатно пиће или цигарете. 

Аугуст Феј, који се сматра оцем слотова, измислио је модел који је користио три колута, заменивши карте симболима. Најпознатије је било Звоно слободе; главна награда је освојена када су три симбола „звона“ била поравната. Феј никада није пријавио патент за свој проналазак, који су многи копирали наредних година.

Електромеханичке слот машине

Са појавом електромеханичких слотова, дошло је до праве револуције, јер је отворено дно омогућавало исплату новчића. Овим машинама се и даље управља помоћу полуге, коју су волели коцкари, али су биле потпуно електронски контролисане. Ови модели су почели да излазе на сцену још 1964. године, дочекани са великим успехом у јавности.

Неколико година касније, 1976. године, прве видео слотове је измислила компанија из Лас Вегаса под називом Фортуне Цоин, за радост и забаву љубитеља казина. Рођење модерних видео слотова датира из 1996. године, са чувеним Реел 'Ем, машином која у основи има све карактеристике савремених слотова.

Слот машине на мрежи: Сталан успех у онлајн играма

Несумњиво са појавом интернета и онлајн казина, слотови су постали веома популарни и убрзо су доминирали на платформама за коцкање, надмашујући успех других традиционалних онлајн игара, попут покера и блекџек-а. Слотови су лаки за играње гарантују одличну забаву за сваког играча, чак и за оне који тек почињу. 

Најновије технологије су још више побољшале видео слотове са виртуелном и проширеном стварношћу, онлајн играма уживо и мноштвом различитих опција и тема слотова које можете изабрати. Компаније за игре на срећу непрестано развијају нове и увек импресивније игре. Слотови су сада доступни не само на рачунару, већ и преко ангажованих мобилних платформи.

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости