Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости

2022-09-27

Benard Maumo

Да ли сте икада израчунали своје шансе за победу у опклади на рулет? Рулет је лака игра заснована на срећи која изненађујуће укључује много математике. Дакле, да би побољшали своје шансе за победу, играчи морају јасно разумети квоте за рулет. 

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Ово брзо читање ће вам дати све детаље о квотама за рулет и како их израчунати као професор математике. Запамтите, ниједна стратегија при руци не може победити ивицу рулета. 

Квоте за онлајн рулет на америчким и европским точковима

Амерички и европски точкови су најчешће игре рулета за прави новац. Овај други је најпопуларнији јер има један нула (0) џеп, што му даје предност од 2,70%. С друге стране, амерички точак има дупли нула (00) џеп, отуда масивних 5,26% хаус ивице. Али добитак у овој игри може бити задивљујући.

Такође је важно то приметити нека онлајн казина нуде француски рулет. Ово је најранији облик игре и користи исти концепт као и европска верзија. Међутим, има јединствена правила и више могућности за клађење, смањујући предност куће на 1,35%. Али општи циљ остаје исти - предвидети где ће лоптица за рулет пасти. 

Како израчунати квоте за рулет

На срећу, израчунавање квота за рулет је једноставно као бројање 1-2-3. Укратко, ради се о познавању ваше вероватноће или вероватноће да добијете опкладу. 

Ево формуле за израчунавање квота за победу на рулету:

Шансе за победу = Број победничких начина / Број начина за губитак

На пример, у директном клађењу, имате само један начин да победите и 36 начина да изгубите. С друге стране, подељена опклада има два начина за победу и 35 начина за губитак. Дакле, имаћете шансе за победу 1/36 и 2/37 у овим окладама на рулет. 

Такође је важно израчунати шансе за успех да бисте знали вероватноћу да се догађај не догоди. Овде ћете користити следећу формулу:

Квоте против победе = Број начина да се изгуби / Број начина за победу

На пример, ако користите опкладу Страигхт Уп, ваше шансе за успех ће бити 36/1. 

Тхе Хоусе Едге

Ови бројеви о којима је било речи ће вас затим навести да израчунате ивицу куће. Али запамтите да су квоте хауса обично постављене на 35/1 за било који точак на којем играте.

Испод је формула:

Предност куће = (Квоте против успеха – Квоте куће) к Вероватноћа победе к 100

На пример, на рулету са једном нулом, математичка предност куће ће бити: (36/1 – 35/1) к 1/37 к 100 = 2,70%. Користећи исту формулу на точку двоструке нуле, доћи ћете до предности куће од 5,26%. 

Како Хоусе Едге утиче на игру

Већина играча рулета бира игру са малом предношћу, повећавајући своје шансе за победу. Иако је ово делимично тачно, важно је запамтити да ћете и даље изгубити кућу на дуге стазе. Чак и игра са предностом хауса од 0,10% гарантује више изгубљених сесија него победничких. Дакле, шта је од тога за играча?

Ако нисте претерано забринути за победу (што би требало), користите предност куће да бисте израчунали износ банкролла који ће вам бити потребан за играње. Интелигентни играчи рулета увек планирају своје финансије пратећи своје просечне губитке.

Дакле, користите ову формулу да израчунате своје губитке:

Очекивани губитак = број рунди по сату к просечна опклада по рунди к предност куће к број сати

Ево практичног примера; играте 100 рунди на сат, свака вас кошта 5 долара. Под претпоставком да играте на европском точку 2 сата, то ће вам дати очекивани губитак од 27 долара. Ова стопа се повећава на 52,6% на америчком точку. Дакле, искористите ово да планирате свој успех у онлајн казину.

Савети за повећање шанси за рулет

Прво и најважније, рулет је игра заснована на срећи, што значи да нема доказа стратегије за смањење губитака у онлајн рулету. У ствари, више игре само води до више губитака, захваљујући 'злој' ивици хауса. Стога, направите банкролл за клађење на рулету. Стручњаци препоручују банкролл 1000 пута већи од просечне опкладе. Такође, никада не уложите више од 5% свог укупног новца на једну опкладу. 

Такође је добра идеја да се кладите високо и умрете у рулету. Као што је већ речено, изгубљене сесије ће се гомилати са још рунди. Дакле, размислите о високом улози и отиђите чим надокнадите свој капитал са профитом на врху. Држање око стола само ће вас довести у искушење да правите више опклада које ће већину времена завршавати губицима. 

На крају, буди спор играч. Рулет може бити забаван и узбудљив за играње. Ово је савршен катализатор за стављање више опклада на сат за почетнике. Али брзина убија у рулету, тако да треба тражити пуне столове. Неки игре рулета уживо такође имају дуже трајање између рунди. Не журите!

Уживај у игри!

Математичко знање је неопходно да бисте извукли најбоље из рулета. Али једно је сигурно; рулет и друге игре засноване на срећи само ће исцрпити ваш буџет много брже од игара заснованих на вештинама као што су покер и блекџек. Дакле, играјте игру из забаве и одбаците сва победничка очекивања. Само третирајте те победе као бонус.

Најновије вести

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2
2023-06-01

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја