Услови за клађење и шта нови играчи треба да знају

Новости

2019-11-07

Услови за клађење су услови које играчи морају да испуне да би откључали своје бонусе добродошлице. Нови играчи морају да се упознају са њима.

Услови за клађење и шта нови играчи треба да знају

Шта сајтови за коцкање на мрежи користе за освајање нових купаца

Тржиште коцкања је конкурентно и сајтови за коцкање се боре за нове клијенте. Слично томе, коцкање на мрежи постало је конкурентније што је навело сајтове за коцкање да усвоје паметне маркетиншке стратегије како би освојили нове коцкаре. Неки од трикова које користе укључују великодушну регистрацију и бонусе добродошлице.

Великодушни бонуси за регистрацију и добродошлицу омогућавају новим коцкарима да постављају бесплатне опкладе. Они такође дају новим играчима готовинске бонусе за отварање налога код њих. То се може учинити на различите начине. На пример, могу да упореде први депозит са бесплатним кешом, дају им бесплатне опкладе или чак могу да им дају бесплатну готовину.

Преглед услова за клађење у казину

Услови за клађење су услови које играчи треба да испуне да би добили своје бонусе и све добитке који из тога произилазе. Захтеви за клађење су у основи познати као играње кроз. Наводи износ новца који коцкари треба да уложе да би активирали свој профит и бонусе.

За бесплатне опкладе и спортске бонусе, захтеви за клађење су обично ниски, што их чини лако испуњеним. У већини случајева, захтеви за клађење се налазе у листи услова. Због тога је важно за нове играче да се упознају са њима како би знали како да добију своје бонусе и бесплатне опкладе.

Како функционишу услови за клађење

Под претпоставком да нови играчи изаберу бонусе на депозит који тада одобравају бонус добродошлице од 50 процената до 100 евра, трик је у речима „до“, што значи да може бити 100 евра или мање. То значи да ако положе 50 евра добијају само 25 евра бонуса.

Захтеви за клађење су један од начина да се нови играчи повећају јер ће наставити да полажу да би добили више бонуса. Међутим, већина људи је више разочарана бонусима добродошлице јер их није лако доћи. Међутим, добро је прочитати одредбе и услове јер су тамо наведени.

Захтеви за вишеструко клађење

Неки сајтови за коцкање нуде вишеструке захтеве за клађење. То значи да нуде постепену наплату плаћања што га чини приступачним за играче јер плаћају у ратама, а не у пуном износу. Након завршетка уплате, играч ће уплатити исти износ као и онај који је платио одједном.

Пример захтева за вишестепено клађење је ако играч треба да уложи укупно 1000 евра у року од четири месеца, може да плати 250 евра сваког месеца у наредна четири месеца и добије својих 500 евра бонуса ако је бонус добродошлице 50 процената. Ово олакшава једнократну уплату.

Најновије вести

НетЕнт иде на Холандију са Холланд Цасино партнерством
2022-09-24

НетЕнт иде на Холандију са Холланд Цасино партнерством

Новости