Новости

November 10, 2023

Фанатици: конкурентска предност на америчком тржишту спортског клађења

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Време читања: 3 минута

Фанатици: конкурентска предност на америчком тржишту спортског клађења

Према речима генералног директора ЛивеСцоре Гроуп Сама Садија, Фанатицс има алате да изађу на прво место у трци између два главна новајлија на америчком тржишту спортског клађења. Говорећи на иГаминг 2024: Будућност иГаминг-а, Сади је истакао супериорно знање и искуство тима Фанатицс, дајући им значајну конкурентску предност у односу на ривале ЕСПН Бет.

Конкурентска предност фанатика

Сади верује да фанатици имају веће шансе за победу због њиховог разумевања индустрије. Многи њихови руководиоци, менаџмент и инжењерски тим долазе из Ски Бет-а, што им даје стручност да направе кладионицу светске класе. Фанатици су вољни да буду стрпљиви и конструишу цео екосистем део по део, обезбеђујући да свака компонента буде најбоља у класи.

Изазови са којима се суочава ЕСПН Бет

Са друге стране, Сади је изразио сумњу у шансе ЕСПН Бет-а за успех осим ако се не позабаве потешкоћама са којима се суочавају са Барстоолом и не уложе много у технологију. Истакао је важност разумевања шта недостаје и стрпљења како би се превазишли ови изазови.

Будућност конвергенције у спортском клађењу

Сади је такође разговарао о теми конвергенције у спортском клађењу, истичући потенцијал за иновације у овој области. Он је приметио да су многи технолошки ресурси тренутно фокусирани на то да остану усклађени у претерано регулисаној индустрији, ограничавајући улагања у иновације. Међутим, укључивањем конвергенције у екосистем у потпуном власништву, постоји простор за побољшање и прилика да се направи разлика.

Ангажовање и задржавање играча

Догађај је такође укључивао дискусије о ангажовању, задржавању и лојалности играча. Џоана Битон, шефица ЦРМ-а у Квифф-у, нагласила је важност персонализованих искустава у задржавању играча. Она је истакла потребу да се разумеју профили играча и користе подаци за креирање прилагођених путовања.

Адриан Цаприта, ЦРМ и ВИП директор у Супербету, поновио је фокус на задржавању и изазовима које постављају строжији прописи и лимити депозита. Он је истакао потребу да се истакнемо на засићеном тржишту и градимо лојалност кроз позитивна искуства.

Том Дајсон, шеф услуга за управљање играма у компанији ЕвериМатрик, говорио је о улози маркетинга бренда у задржавању играча. Иако је препознатљивост бренда важна, Дисон верује да су производ и целокупно искуство кључни за ангажовање и задржавање играча.

Кључне Такеаваис

  • Фанатици имају конкурентску предност на америчком тржишту спортског клађења због свог супериорног знања и искуства
  • ЕСПН Бет се суочава са изазовима које треба решити да би успели
  • Конвергенција у спортском клађењу представља могућности за иновације
  • Персонализована искуства и позитивна почетна искуства су пресудна за задржавање играча
  • Маркетинг бренда је важан, али производ и укупно искуство су кључни за задржавање играча

У закључку, фанатици имају веће шансе да изађу на прво место на америчком тржишту спортског клађења. Њихово разумевање индустрије и спремност да инвестирају у технологију и изграде спортску кладионицу светске класе дају им значајну предност у односу на ЕСПН Бет. Међутим, обе компаније морају да се фокусирају на ангажовање играча, задржавање и пружање позитивних искустава како би изградиле лојалност на све конкурентнијем тржишту.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

БетМГМ и ГамеЦоде стварају динамично партнерство за револуцију у игрицама у САД
2024-04-15

БетМГМ и ГамеЦоде стварају динамично партнерство за револуцију у игрицама у САД

Новости