Новости

November 8, 2023

Фујитсу Лигхтхоусе Инитиативе: Покретање иновација у иГаминг индустрији

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Водећи провајдер решења Фујитсу покреће иновације у иГаминг индустрији лансирањем Лигхтхоусе Инитиативе. Иницијатива има за циљ да помогне компанијама у иГаминг индустрији и шире да повежу кључне технолошке трендове са пословним приликама. Фујитсу охрабрује компаније да поделе своје следеће велике идеје док настоји да истражује нова технолошка достигнућа, изазивајући талас промена и иновација.

Фујитсу Лигхтхоусе Инитиативе: Покретање иновација у иГаминг индустрији

Кључни технолошки трендови

Иницијатива Лигхтхоусе фокусира се на три кључна технолошка тренда:

  1. АИ
  2. Дата Сциенце
  3. Контејнеризација

Компаније заинтересоване за учешће у иницијативи се подстичу да пријаве своје интересовање код Фујитсу-а попуњавањем обрасца за пријаву на њиховој веб страници. Такође би требало да припреме кратке презентације које наглашавају како су њихове иновације усклађене са било којим од три поменута технолошка тренда.

Подршка и ресурси

Фујитсу ће блиско сарађивати са успешним компанијама, пружајући упутства корак по корак и приступ ресурсима за идеје које испуњавају њихове критеријуме. Успешни кандидати могу добити фонд подршке до 100.000 евра и бесплатну подршку од Фујитсу ДКС тима за иновације.

Иницијатива такође нуди платформу за тестирање без ризика, ДКС Инноватион Платформ, где компаније могу да тестирају своје АИ, податке и апликације за контејнере.

Подстицање раста и стварање будућности

Циљ Лигхтхоусе Инитиативе је да стимулише раст у целој иГаминг индустрији користећи нове технологије. Фујитсу жели да позове иГаминг компаније да буду на челу овог покрета и креирају следећу велику ствар која ће променити игру.

Ник Мекдоналд, директор налога у компанији Фујитсу, рекао је: „АИ, наука о подацима и контејнеризација ће променити начин на који свет послује у наредним годинама, а Фујитсу жели да позове иГаминг компаније да буду на челу овог покрета. богатство ресурса и ДКС Инноватион Платформ, у комбинацији са свежим идејама компанија у индустрији, могу помоћи да се створи узбудљива нова будућност за све. Узбуђени смо што радимо са компанијама како бисмо помогли да њихове идеје постану стварност и да прихватимо ове нове технологије и позитивне промене које оне могу донети“

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

БетМГМ и ГамеЦоде стварају динамично партнерство за револуцију у игрицама у САД
2024-04-15

БетМГМ и ГамеЦоде стварају динамично партнерство за револуцију у игрицама у САД

Новости