Новости

November 7, 2019

Хит Рате Слотс: Шта треба да узмете у обзир

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Стопа погодака је важан параметар за сваког играча слота. Овај чланак настоји да баци више светла на концепт стопе погодака у онлајн слотовима.

Хит Рате Слотс: Шта треба да узмете у обзир

Узимајући у обзир стопу погодака у слотовима

Стопа погодака у слотовима је вероватноћа да се играч заустави на добитној комбинацији. Једноставнији начин да се то каже је да ће слот исплатити 50 процената времена ако има стопу погодака или учесталост од 50 процената.

Међутим, стопа погодака не одређује колико играч може да освоји. Слот може имати високу стопу погодака, али на крају плаћа суму која је мања од играчевог улога, посебно за добитке од симбола ниже вредности. Играч стога не би требало да бира слот на основу стопе погодака.

Волатилност и стопа погодака

Променљивост је скоро слична стопи погодака, али волатилност показује много више у погледу природе исплата. Типично, слотови који имају ниску волатилност имају веће стопе погодака са ниским исплатама за поготке. Слотови који имају велику волатилност награђују играче са много више, али имају ниске стопе погодака.

Добра идеја да се максимизирају шансе за добитак и износ је пронаћи слот који може понудити високе исплате и има пристојну стопу погодака. Играч се може одлучити за слот који има ниску волатилност ако је спреман да толерише неколико не-добитних окретаја и има шансу да добије велику добит.

Бонус Фрекуенци

Стопа бонус погодака је још један суштински фактор који треба узети у обзир за играча који покушава да побољша своју стратегију. Играч треба да сазна очекивану учесталост добијања бонуса за слот који нуди бонус рунде. То је зато што фреквенција бонуса, за разлику од учесталости погодака, може утицати на износ добитка играча.

За већину казина, бонус рунде обично долазе са великим шансама за веће победе. То је више случај ако фреквенција бонуса укључује бесплатне окрете који имају додатне функције као што су множитељи или наслагани џокери. Различите услуге на мрежи могу помоћи играчу да одреди бонус учесталост онлине слотова.

Остали фактори које треба узети у обзир при одабиру слотова

Један од других фактора који треба узети у обзир је минимални улог потребан за игру. Буџет који играч има за играње слотова може утицати на одлуку. Ради погодности, играч се може одлучити за слотове који омогућавају подешавање броја активних линија за исплату.

Још једно разматрање је да то буде РТП. РТП је количина новца коју слот враћа играчу током времена. Информације су обично о условима и одредбама слота. Одабир слотова који имају РТП помаже играчу да повећа своје шансе да профитира од слота.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Кретање кроз талас онлајн казина: Водич за безбедно и забавно играње
2024-04-18

Кретање кроз талас онлајн казина: Водич за безбедно и забавно играње

Новости