Шта нуде Десктоп и мобилни слотови

Новости

2019-09-11

Eddy Cheung

Онлине слот игре су првобитно биле доступне рачунарима у предворјима за преузимање. Затим су дошле игрице слотова за десктоп рачунаре које су се емитовале коришћењем флеш технологије, што није захтевало преузимање. Коначно, играчи сада могу да играју своје омиљене слот игре са својих мобилних уређаја. Вреди напоменути да обе врсте игара изгледају и осећају се другачије.

Шта нуде Десктоп и мобилни слотови

Већина љубитеља слотова би желела да зна која је слот игра, мобилна или десктоп, боља од друге? Па, не постоји погрешан или тачан одговор што се тиче битке између слотова за десктоп и мобилне уређаје. Свако ко чита овај чланак несумњиво ће ценити да свака опција за игре има своје посебне предности и недостатке.

Десктоп против мобилних слотова

Играчи слотова већ годинама играју слот игрице са својих рачунара. Десктоп игре су посебно привлачне многима јер су напуњене хиљадама варијанти слотова. Захваљујући напретку у технологији, вентилатор слотова не мора да брине о аспектима попут пада апликација, спорог времена учитавања или прегревања уређаја.

Мобилне игре у прошлости су биле повезане са неколико оперативних ограничења, од којих је већина сада решена. То значи да мобилни играчи могу да имају најбоље од оба света, у смислу уживања у широком спектру игара и погодног играња. Још боље, мобилно играње је много дискретније.

Разлике у игри

Поред разлика у коришћеним гаџетима, постоје суптилне варијације када је реч о томе како се играју слотови за десктоп и мобилне уређаје. Такође постоје неке фундаменталне сличности у томе како се играју слот игре. Играње на рачунару или мобилном телефону је слично у већини аспеката, осим величине екрана.

Поред играчких радњи, играчи мобилних слотова се подстичу да осигурају да је њихов паметни телефон потпуно напуњен. Ово не би било забрињавајуће када се играте на десктопу. Такође, мобилни играчи који користе мобилне податке треба да буду опрезни у погледу могућности непредвиђених рачуна. Варијације у величинама екрана могу бити различите, али графика је изузетна.

Популарне слот игре: мобилни и десктоп

Неке карактеристике истичу игре, док друге штете репутацији игре. Време учитавања, на пример, је од посебног интереса за све играче слотова. На основу времена учитавања, играчи слотова су слободни да испробају Боок оф Деад, Старбурст или Викингс Го Берзерк на својим ручним уређајима.

За играче који више воле искуство играња на десктопу или оне који би прихватили прилику да уживају у најбољем из мобилног и десктопа, чека их много опција. Гледајући оцене других играча слотова, ове три десктоп слот игре, Јаммин' Јарс, Бонанза и Мега Моолах Слотс се изузетно добро мере.

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја