Шта треба знати о Кахнаваке комисији за игре на срећу?

Новости

2021-03-21

Основана 1996. године након доношења закона о играма на срећу у Кахнавакеу, Комисија за игре на срећу Кахнаваке је надзорник за онлајн казина и спортске кладионице на територији Мохавк у Кахнавакеу. Данас ће се овај чланак задржати на свему што треба знати о овом строгом регулатору коцкања.

Шта треба знати о Кахнаваке комисији за игре на срећу?

Формирање КГЦ-а

Како је речено, ова Комисија је основана 1996. године. Међутим, до јула 1999. године су донети прописи Комисије за интерактивне игре на срећу. Уз то, одбор КГЦ-а се састоји од највише три члана, сваки са мандатом од 2 године. Тренутни комесари су Лори Џејкобс, Мелани Мејо и Марк Џокс, који је председавајући. Као што се и очекивало, тим професионалаца, одобрених агената и интерног особља помаже комесарима.

Законитост Комисије

Занимљиво је да канадска влада никада није оспорила законитост КГЦ-а на суду. Мохавк Цоунцил оф Кахнаваке стално је тврдио да има пуна права да успостави било које регулаторно тијело за игре на срећу. Међутим, дошло је до мале грешке у јулу 2007. године када је Комисија тужена због одбијања да изда дозволу. На срећу, Врховни суд Квебека пресудио је у корист КГЦ-а.

Врсте лиценци КГЦ

Један од разлога зашто већина оператера за онлајн коцкање бира ово регулаторно тело је тај што оно нуди различите лиценце. Ово може бити од користи оператеру коцкања који пружа више од једне врсте услуга коцкања.

Испод су главне врсте КГЦ лиценце:

  • ЦПА (Овлашћење добављача клијената) – КГЦ издаје ову врсту лиценце свим својим 20+ оперативним компанијама. Важећи носилац ове лиценце може да нуди услуге коцкања на мрежи као што су кладионице, казина и покер собе.

  • ИГЛ (Интерацтиве Гаминг Лиценсе) – Од 1999. године, само Мохавк Интернет Тецхнологиес има ову лиценцу.

  • ИЈА (Међујурисдикцијско овлашћење) – Ова лиценца је доступна само правном лицу са лиценцом за интерактивне игре из друге јурисдикције. Предметна компанија би требало да тражи да се пресели на територију Мохавк у Кахнавакеу.

  • КПЛ (Кеи Персон Лиценсе) – Издаје се особи која управља или управља функцијама компаније која има ЦПА. Важно је напоменути да Мохавк Интернет Тецхнологиес (МИТ) хостује све веб локације за игре које је лиценцирао КГЦ. То канадским властима олакшава физички преглед објекта.

    Дозволе за коцкање за фиксирање

    КГЦ је лиценцирао "територијалне" игре током протекле деценије. На пример, Комисија издаје лиценце за покер собе од октобра 2007. Међутим, постоји ограничење одобрених друштвених клубова који могу управљати покер собом. Тренутно је број четири. Међу њима су Витезови Колумба, Краљевска канадска легија, марина Кахнаваке и Моосе Лодге.

Имајући то на уму, Комисија тренутно лиценцира само три покер собе на земљи. То су Снаке'с Покер Цлуб, Плаигроунд Покер Цлуб и ВИП Покер Ентерприсес. Као и обично, простори имају различите нивое софистицираности.

Званични логотип Кахнаваке

Сви сајтови за коцкање лиценцирани од стране КГЦ-а би требало да имају јасно истакнут званични лого Комисије. Ово је јасан знак да је сајт за коцкање сигуран и сертификован. Да бисте сазнали да ли КГЦ лиценцира одређени казино или спортску кладионицу, скролујте до дна почетне странице и кликните на лого Комисије за игре Кахнаваке. Овде ћете такође видети логотипе за друге оператере лиценцирања, добављаче софтвера и начине плаћања.

Упркос резолуцији

Територија Кахнаваке се може похвалити одличним искуством у ефикасном рјешавању спорова између играча и оператера коцкања. Ово тело ради са свим укљученим странама како би се дошло до правовременог и праведног решења. У зависности од случаја, Комисија може да додијели службеника са пуним радним временом да истражи и ријеши ствар.

Играчи могу доћи до Комисије путем:

Најновије вести

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате
2022-09-27

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости