Новости

November 7, 2022

6 вештина потребних за савладавање Блацкјацк казина

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Блацкјацк је прилично једноставна игра. Није потребно много времена да се то научи. Међутим, савладавање је сасвим друга прича. Неки људи проводе године вежбајући да постану стручњаци за блек џек. Међутим, постоје начини на које можете да будете бољи у блацкјацк-у много бржим темпом. 

6 вештина потребних за савладавање Блацкјацк казина

Обично, играчи који поседују одређени скуп вештина добро се сналазе у блекџеку. Али то не значи да не губе јер се игра у великој мери ослања на срећу. Међутим, поседовање одређеног скупа вештина помаже у повећању ваших шанси за победу. Ево нашег погледа на шест најбољих вештина потребних да бисте савладали блек џек. 

Познавање основа

Пре свега, потребно је да знају све основе Блацкјацка. Требало би да знате које картице чине 21 и сву основну терминологију. На пример, ако тренутно имате тројку и краља, потребна вам је осмица да бисте направили 21. Такође, ако добијете било који број већи од осам на врху три и краља, изгубићете. 

Такође морате знати све покрете руку. На пример, куцкање прстом по столу када желите да ударите и превлачење руком преко стола када желите да стојите. 

Памтити основну стратегију Блацкјацк

Вероватно најважнија ствар на коју треба да се фокусирате као почетник у блацкјацк-у је учење основне стратегије. Основна стратегија је водич за то коју руку играч треба да игра у складу са картама које тренутно има и горњом картом коју дилер има. 

Основна стратегија Блацкјацк-а је развијена уношењем хиљада могућих комбинација руку у програм за компјутерску симулацију. Ако запамтите основну стратегију, нећете имати проблема да одмах играте руке у блацкјацк-у. 

Одређивање буџета

Једна од вештина које играчи највише занемарују да би били добри у блацкјацк-у је да знају како да поставе буџет. Ако не одредите буџет, можда ћете претерати и изгубити више новца него што можете приуштити. 

Такође, ако почнете са малим буџетом на столу са високим улозима, нећете издржати толико дуго, што вам неће бити забавно. Из тог разлога, морате бити добри у постављању буџета пред собом почните да играте блацкјацк у онлајн казину

Останите усредсређени и уздржавајте се од ометања

Грешка коју људи праве док играју блацкјацк је препуштање примамљивим сметњама. Један од најчешћих начина на који људи то раде је узимање споредних опклада. Споредне опкладе смањују шансе да добијете нето позитиван исход од блек џек. Требало би да будете у стању да останете фокусирани на игру и да будете у стању да се уздржите од свих врста ометања. 

Познавање свих варијација Блацкјацка

Још једна ствар која смањује шансе да добијете нето позитиван исход од блацкјацка су трикови и столови са високом ивицом хауса. Неке табеле имају квоте 6:5 уместо 3:2. Ако изаберете сто 6:5, добићете много мањи повраћај од победе. 

Неки столови имају друга правила која превише фаворизују кућу. Требало би да знате за све ове варијације на столовима за блек џек како бисте их могли избећи или барем знали у шта се упуштате. 

Стаиинг Цалм

Док играте блек џек, ваш новац је на коцки и лако је бити преоптерећен. Међутим, морате научити да останете мирни док играте блекџек, јер ако то не урадите, на крају ћете претерано размишљати и правити грешке, што ће вас коштати. Из тог разлога, остати миран је такође кључна вештина за добар блејек.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања
2024-05-03

Јабука раздора: Британске провере приуштивости покрећу лонац у сектору коцкања

Новости