1xBet

July 27, 2021

Бонанца за исплату од 2 милиона долара за 1кБет играча из акумулатора од 44 догађаја

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Сви знају дечију бајку о Али Баби и четрдесет лопова. Пронашао је оставу блага и добро га искористио за добробит своје породице. Многи од нас су сањали о тренутном богатству и завршетку бајке. 

Бонанца за исплату од 2 милиона долара за 1кБет играча из акумулатора од 44 догађаја

У данашњој стварности, нема потребе да се путује у Арабију и тражи пећине са благом. Међутим, 2021 и даље можете постати богати преко ноћи клађењем на 1кБет. 44-годишњи становник Алмати Мукхазхан одважио се на тај пут до богатства. Члан 1кБет-а од 2019. године, Мукхазхан је направио невероватно предвиђање које се обистинило. Његова импресивна прогноза била је невероватно тачна и вредна детаља овде. 

Права радост за посматрање

Играч је ставио опкладе на једну од водећих светских кладионица, 1кБет у укупном износу од 100 хиљада тенге (238 долара). Мукхазхан је тачно предвидео исход опкладе на акумулатор од 44 догађаја, сакупивши невероватних 876,682,300 тенге, што је еквивалентно преко 2 милиона долара! Ова невероватна победничка награда ће несумњиво привући и мотивисати играче да се кладе са 1кБет. 


Бонанца за исплату од 2 милиона долара за 1кБет играча из акумулатора од 44 догађаја

У недавном интервјуу, Мукхазхан је поменуо да се клади искључиво на фудбал. То је зато што је и сам фудбалер. Дакле, упознат је са правилима игре, а резултати то потврђују. Одабрао је 1кБет због разних опција за клађење, а слобода клађења на било који начин је ненадмашна.

Постоје неограничене опције клађења на акумулатор, супериорне квоте, а можете се кладити чак и на исти тим који игра на различитим турнирима. Он воли слободу избора, што је разлог зашто преферира 1кБет. 

Бонанца за исплату од 2 милиона долара за 1кБет играча из акумулатора од 44 догађаја

Наставио је да воли велике акумулационе опкладе јер добици могу бити значајни. Ипак, био је на ивици током последњих неколико мечева, знајући колико је близу победе. Он је навео да је са три-четири преостале утакмице исход сасвим могућ и тада се нерви покрену! 

Последња утакмица је била ноћу, а када је све стало на своје место, једва је веровао својим очима. Требало је неко време да се утоне; у почетку је било надреално, и није могао да верује. Коначно је, међутим, пробудио своју жену да јој покаже шта се управо догодило. Био је одушевљен што се новчана награда зачас појавила на његовом рачуну. Његово стање је у трену пошло са нула на 2 милиона долара. 

Приметно је да избор акумулатора није био онај са највећим квотама; највећи је био 1,48. Највише опклада је било на европска такмичења и водеће фудбалске фаворите европских првенстава. Упорна тактика је великодушно наградила прогностичара. Мукажан је рекао да ће свој добитак потрошити у добротворне сврхе пошто његова супруга управља добротворном организацијом за бескућнике у Алматију. 

Прва ствар коју намерава је да помогне онима којима је потребна. Задовољство оваквог доброг дела је немерљиво, а финансијска помоћ се већ пружа отплатом дугова на овдашњим ветеринарским амбулантама, што је велика радост. Могућност помоћи замењује саму победу када видите људе како плачу од среће због онога што се дешава.

Шта Мукхазхан намерава да уради са својим 1кБет добицима?

Наравно, не може свако толико помоћи; међутим, Мукхазхан води успешан посао и не мора да купује луксузне аутомобиле или скупе некретнине.

Добитак лежи у поруци, жељи да се помогне онима којима је потребна. Према речима победника, ако уђете у то са позитивним намерама да поделите добитак са потребитима, то може бити рецепт за успех. На крају се све савршено поклопило, у Казахстану се појавио нови милионер!

Ово није први пут да 1кБет играчи освајају астрономске награде. Почетком 2020. године, још један становник Алматија освојио је исплату од 9 милиона тенге на 1кБет-у. Ипак, садашњих 876 милиона је поставило нови рекорд, највећу исплатну награду у историји за онлајн клађење у Казахстану и ЗНД. 

Мукхазханова победа још једном потврђује водећи статус 1кБет-а међу глобалним кладионицама. Зато остварите своје снове уз бајку која се завршава на 1кБет-у.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром
2024-05-19

Патуљци и змајеви: Очаравајућа авантура са прагматичном игром

Новости